Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bert Karlssons asylboende totalförstört – stäms på två miljoner

INRIKES. Ytterligare ett av Bert Karlssons så kallade asylboenden har lämnats i ett totalförstört skick. Ägarna stämmer därför nu Karlsson på över två miljoner kronor.

Bert Karlsson tvingas lägga ner 40 av sina 44 asylboenden

FOLKUTBYTET. Migrationsverkets behov av platser har minskat kraftigt under 2016, vilket nu drabbar asylentreprenören Bert Karlsson som tvingas att lägga ner 40 av sina 44 asylboenden.

Bert Karlsson gör 100 miljoner i vinst på asylboenden

OCKUPATIONEN. Bert Karlssons asylbolag Jokarjo går mot en rekordvinst på upp emot 100 miljoner kronor. Den nyförvärvade anrika byggnaden Stallet i Åtvidaberg verkar dock bli bland de sista asylboenden Bert kommer att öppna. Nu ser han istället nya möjligheter att stjäla skattepengar och utveckla folkutbytet.

Bert Karlsson: “Svenskar är lata och vill inte jobba”

SVENSKFIENTLIGHET. Bert Karlsson säger i ett inspelat samtal med en person från Nej till asylboenden i Kungsbacka att han inte anställer svenskar för att vi är lata och inte vill jobba.

Bråk vid Bert Karlssons asylboende – en person förd till sjukhus

MASSINVANDRING. Under tisdagen bröt ett slagsmål ut i anslutning till asylprofitören Bert Karlssons asylboende i Skara. En person fördes till sjukhus och tre personer greps av polisen.

Fakturerar staten en miljon per dygn – Bert Karlsson är ändå inte nöjd

ROVKAPITALISM. Bert Karlsson har länge varit asylindustrins okrönte konung och fakturerade förra året knappt en miljon om dagen för att ordna boende åt utlänningar. Trots det är han inte nöjd utan hade hoppats på mer avkastning.

Bert Karlsson säger att han kan fixa billig mat åt Migrationsverket

ASYLINDUSTRIN. Bert Karlsson kritiserar nu sina konkurrenter som tar 572 kr per dag för att leverera mat till en asylsökare. Karlsson själv skulle kunna föda asylsökare för 100 kr per dag påstår han.

Araber åtalas för våldtäkt i Strängnäs

INRIKES. I augusti blev en kvinna våldtagen av två män vid olika tidpunkter under samma natt. Männen åtalas nu för våldtäkt och riskerar att utvisas.

Knivdåd på Bert Karlssons flyktingförläggning

MASSINVANDRING. Under tisdagskvällen ska en person ha knivhuggits på Bert Karlssons flyktingboende Stora Ekeberg. En person sitter anhållen misstänkt för grov misshandel.

100 personer i bråk på Berts flyktingförläggning

MASSINVANDRING. Under tisdagskvällen uppstod ett storbråk på Bert Karlssons flyktingförläggning i Skara. Över 100 personer var inblandade i bråket och en anmälan om misshandel ska ha upprättats.

Specialgrupp utreder våldtäkterna i Strängnäs

STOCKHOLM. Nyligen våldtogs en kvinna två gånger inom loppet av en timme i Strängnäs. Nu tillsätter polisen en specialgrupp för att lösa fallet.

Våldtogs flera gånger i närheten av Bert Karlssons asylboenden

VÅLDTÄKT. En kvinna våldtogs flera gånger i Strängnäs, polisen är förtegen i väntan på utredningen. I närheten av de platser där kvinnan våldtogs ligger två av asylentreprenören Bert Karlssons asylboenden.

Asylprofitör har tjänat 200 miljoner på massinvandringen

NORGE. Asylprofitörerna i Hero Norge har blivit mycket rika på att massinvandringen. Förra året gick bolaget med vinst på nästan 30 miljoner norska kronor.

Sven Otto Littorin går in i asylbranschen

SVERIGE. Först var Sven Otto Littorin högst delaktig i den massinvandring som ökade under Alliansregeringen. Nu ska han tjäna pengar på de asylsökande han tagit hit och konkurrera med Bert Karlsson.

Grannar opponerar sig mot flyktingboende i Haparanda

ASYLINDUSTRIN. Det luxuösa flyktingboendet på Cape East i Haparanda saknar bygglov tack vare att närboende på orten överklagat beslutet till länsstyrelsen. Det kan nu dröja flera månader innan man kan börja inkvartera främlingar på anläggningen med eget spa.

Inget asylboende i Hällnäs – för den här gången

ASYLINDUSTRIN. Asylindustrins okrönte konung Bert Karlsson fick inget kontrakt med Migrationsverket gällande det gamla sanatoriet i Hällnäs. Anledningen var att det inte fanns tillräckligt med brandskyddsdokumentation och reglerna för asylboenden har skärpts enligt Karlsson.

200 nya invandrare till flyktingboende i Simrishamn

SIMRISHAMN. I Bert Karlssons nyöppnade flyktingförläggning i Simrishamn planeras det nu för 200 nya invandrare i enlighet med ett avtal mellan Karlsson och Migrationsverket.