Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

NHL:s egen BLM-målvakt går i personlig konkurs

Investerade miljoner i asylboenden hemma i Sverige Har nu skuldsatts hos Kronofogden.

“Papperslösa” som levt illegalt i fyra år får söka asyl igen

MASSINVANDRINGEN. Antalet ”papperslösa migranter” som är efterlysta av polisen efter att ha nekats asyl minskar i region Syd. En orsak är att många av dem har ”gömt” sig så länge att de nu får söka asyl på nytt.

Muslimer slår sig blåa i absurd religiös ritual på svenskt asylboende

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nordfront har kommit över unikt filmmaterial som visar hur muslimer på Restad Gård hänger sig åt absurda ritualer där de slår sig själva med piskor.

Samhällsparasiten Jan Emanuel Johansson (S) gjorde massinvandringsprofit på 26 miljoner kr!

SKANDAL. Den före detta S-riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson tar 60 000 skattekronor per ensamkommande ”barn” – stoppar 37 200 kr i egen ficka. Tjänade förra året 26 miljoner kr på folkutbytet.

Migrationsverket bestrider fakturering från asylskeppets leverantör

MASSINVANDRINGEN. Den långa följetongen angående asylskeppet Ocean Gala verkar närma sig sitt slut. Migrationsverket vill inte betala de fakturor om 800 000 kr per dag som leverantören skickat och säger istället att de ska stoppa hela projektet. Nordfront har tidigare rapporterat om kryssningsfartyget Ocean Gala som skulle bli asylboende. Det var i höstas när massinvasionen […]

Grovt kriminella tjänar pengar på asylindustrin

MASSINVANDRINGEN. Grovt yrkeskriminella är redan en del av asylindustrin och man kan tjäna så mycket som tiotusen kronor i månaden på en husvagn med två sängar.

660 utlänningar kan komma till Norrsundet

GÄVLE. Snart kan planerna på ett gigantiskt boende för utlänningar på ett fartyg bli verklighet i Norrsundet.

Bert Karlsson: “Svenskar är lata och vill inte jobba”

SVENSKFIENTLIGHET. Bert Karlsson säger i ett inspelat samtal med en person från Nej till asylboenden i Kungsbacka att han inte anställer svenskar för att vi är lata och inte vill jobba.

Nu ska Migrationsverket pressa priserna – erbjuder längre avtal

ASYLINDUSTRIN. Migrationsverket håller just nu på med en av de största upphandlingarna verket har gjort. Det handlar om 80 000 boendeplatser där man försöker att få ner priset.

Troligen nej till asylfartyg i Uddevalla

ASYLINDUSTRIN. Ett Göteborgsföretag vill placera ett fartyg vid inloppet till Uddevalla och använda det som asylboende. Kommunen är dock skeptisk till planerna.

Fakturerar staten en miljon per dygn – Bert Karlsson är ändå inte nöjd

ROVKAPITALISM. Bert Karlsson har länge varit asylindustrins okrönte konung och fakturerade förra året knappt en miljon om dagen för att ordna boende åt utlänningar. Trots det är han inte nöjd utan hade hoppats på mer avkastning.

Nytt asylboende i den Värmländska byn Ekshärad

MASSINVANDRINGEN. I Ekshärad, en by i Hagfors kommun, planerar man nu ännu ett asylboende.

De som vill jobba på ett asylboende måste tåla urin och avföring

VÄNERSBORG. Ett asylboende har publicerat en kontroversiell annons på Arbetsförmedlingens hemsida.

Bert Karlsson säger att han kan fixa billig mat åt Migrationsverket

ASYLINDUSTRIN. Bert Karlsson kritiserar nu sina konkurrenter som tar 572 kr per dag för att leverera mat till en asylsökare. Karlsson själv skulle kunna föda asylsökare för 100 kr per dag påstår han.

Nacka kommun skrotar äldreboendeplaner – ger lokalen till invandrare istället

STOCKHOLM. Graninge stiftsgård i Nacka kommer inte som planerat att bli ett äldreboende, utan den anrika byggnaden ska nu istället användas för att inhysa invandrare.

“Vanligt folk ska ha flyktingar i garaget”

POLITIK. Enligt sossen Fredrik Schulte vore det bra om så kallat vanligt folk utövade den ”svenska öppenheten” och huserade främlingar i sina garage.

Sverigedemokraterna: Köp alla tomma hus och stoppa asylindustrin

SJÖBO. Sverigedemokraterna i Sjöbo yrkade nyligen i en motion på att kommunen ska köpa upp fastigheter som står tomma och på så sätt sätta stopp för privata profitörer som vill inrätta asylboenden.

Nytt asylboende – svenskar ombeds flytta ut inom en månad

ASYLINDUSTRIN. Millmark center i Sörmark utanför Torsby har fått en ny ägare som ämnar göra om centret till asylboende. De boende ombeds vara utflyttade inom en månad eftersom Migrationsverket betalar bättre i hyra.

Kommunen hyr lägenhet till “flykting” för 46 500 i månaden

ASYLINDUSTRIN. En vanlig etta i Mölndal brukar kosta strax över 2500 kronor i hyra, men när lägenheten hyrs ut till kommunen för att inhusera så kallade ensamkommande flyktingbarn kostar samma bostad plötsligt 46 500 kronor i månaden.

Migrationsminister Morgan Johansson attackerades på flyktingboende

SKÅNE. När migrationsminister Morgan Johansson besökte ett flyktingboende i Broby utanför Kristianstad attackerade ett av de ”ensamkommande flyktingbarnen” honom med en brandsläckare.

“Västerviksmodellen” ska garantera billiga bostäder åt massinvandrare

INRIKES. Västervik blir den första kommunen att tillsammans med Migrationsverket testa en ny bostadslösning för så kallade flyktingar.

Grannar opponerar sig mot flyktingboende i Haparanda

ASYLINDUSTRIN. Det luxuösa flyktingboendet på Cape East i Haparanda saknar bygglov tack vare att närboende på orten överklagat beslutet till länsstyrelsen. Det kan nu dröja flera månader innan man kan börja inkvartera främlingar på anläggningen med eget spa.

Inget asylboende i Hällnäs – för den här gången

ASYLINDUSTRIN. Asylindustrins okrönte konung Bert Karlsson fick inget kontrakt med Migrationsverket gällande det gamla sanatoriet i Hällnäs. Anledningen var att det inte fanns tillräckligt med brandskyddsdokumentation och reglerna för asylboenden har skärpts enligt Karlsson.