UTRIKES. Den amerikanska vapenlobbyns flagskepp NRA har blivit så radikaliserade av Soros-sponsrade Black Lives Matter att de nu öppet talar om situationen för de vita i Sydafrika.

NRA står upp för rätten att bära vapen – och vita människors rätt att existera.

National Rifle Association (NRA) är en av USA:s mäktigaste lobbygrupper med miljontals medlemmar som värnar om konstitutionens andra tillägg, det om rätten att bära vapen.

I en av organisationens nyhetssändningar förklarade programledaren Grant Stinchfield att den antivita hatstämning som piskats upp av de George Soros-sponsrade svarta aktivisterna i Black Lives Matter, i samverkan med USA:s sionistmedia, gjort att europeiskättade människor i USA borde ”vara rädda för sina liv”.

Stinchfield fortsatte med att ta upp Sydafrika som ett skräckexempel:

— Men ingenstans är ens nära Sydafrika där vita familjer torteras och dödas nästan varje dag i rasistiskt våld. Det är en varning till USA som du aldrig kommer höra ifrån landets mainstreammedia, sa han innan han lämnade över till reportern Chuck Holton:

— Det är en sorts varning för vad som kan komma att hända i USA ifall vi fortsätter att låta det här skena iväg. Det här rasistiska hatet som påtvingas den amerikanska kulturen av Black Lives Matter-anhängare, kommenterade Holton.

Sedan apartheids fall 1994 har Sydafrika plågats av en tilltagande våldsvåg. Bland annat har tusentals vita landsbygdsbor mördats, ofta på brutala och sadistiska sätt.

Källa:
The Easily Scared NRA Blames Black Lives Matter For ‘Racial Hatred’


  • Publicerad:
    2017-07-24 20:35