KONSPIRATIONER. Det var i lördags som Henrik Arnstad meddelade att han var något ”livsfarligt” på spåren. Idag publicerade han en artikel i Dagens Arena där han utvecklar sina teorier om samarbete mellan Motståndsrörelsen och Hanif Bali (M).

Allt började med att Nordfront uppmärksammade ett reportage i hipstertidningen Södermalmsnytt, där bluffhistorikern Henrik Arnstad åkte runt på en så kallade ”e-skateboard” och beskrev hur ”tuff” han kände sig. Ett par dagar tidigare hade den flitige twittraren och riksdagsmannen Hanif Bali (M) hunnit uppmärksamma samma artikel via sin Twitter:

Som om ”el-skejtandet” inte var spännande nog, så fick detta Arnstad att gå ut med en teori om att Motståndsrörelsen hade ett samarbete med den moderate riksdagsledamoten. Arnstad utlovade dessutom att fortsättning följer:

Idag presenterade Arnstad sin efterlängtade artikel, där han berättade om sin ”upplevelse”. Det var Dagens Arena som fick äran att leverera alstret, där Arnstad kräver att Moderaterna sätter hårt mot hårt gentemot ”extremister” inom partiet.

Arnstad menar att samarbetet ligger i att Nordfront och Bali respektive uppskattade humorn i Södermalmsnytts artikel. Detta ”samarbete”, att alltifrån nationalsocialister till moderater tycker att han som person är lustig som helt öppet skryter om hur ”tuff” han känner sig när han åker runt med hjälm och bomberjacka på en elektrisk skateboard – samtidigt som han talar om ”Södermalms Brooklyn-själ” – hoppas nu Arnstad att den tilltänkta moderatledaren Ulf Kristersson ska stoppa.

”Det är dock ytterst skrämmande att moderaterna, via Hanif Bali, gör svensk politik så mycket råare. Den förra partiledningen under Anna Kinberg Batra gav sitt tysta medgivande till Hanif Balis metoder”, skriver Arnstad bland annat.

Intressant i sammanhanget är att Arnstad inte framför någon kritik mot Södermalmsnytt, som de facto publicerade den lustiga artikeln med tillhörande video ursprungligen. Tvärtom är han själv nöjd med hur han framställdes, vilket förstärker den rådande teorin om att Arnstad endast är ett troll och att hans verksamhet syftar till att skada de antivita globalisternas position genom att framställa den som verklighetsfrånvänd och lustig.

Ifall Kristersson inför nya strikta humorregler för sina riksdagsledamöter efter pilbågsskytten, pansargeneralen och el-skejtaren Arnstads utspel eller ej återstår dock att se.

Källa:
Henrik Arnstad: Kristersson måste stoppa extremisterna i M


  • Publicerad:
    2017-09-26 18:20