KOMMENTAR. William Luther Pierce säger att raskravaller är bra för vita, för först då ser de vad som komma skall. Därför är hans tankar återigen högaktuella när det nu sker raskravaller i USA.

Foto: Public domain.

I det nuvarande läget finns det flera olika narrativ när berättelserna om raskravallerna skall återges. Det mest förödande är de narrativ från kulturnationalister som har anhängare som delvis sympatiserar med eller stödjer våra åsikter. De kulturnationalistiska förespråkarna försöker ofta leda bort frågan från vad det egentligen handlar om, nämligen rasfrågan. Tucker Carlson på Fox News är ett utmärkt exempel på detta.

Dessa kravaller startade för att en svart man i USA dog när han återigen hade begått brott. Han försökte undkomma polisen och försatte sig i en position som gjorde att han dog. Han dog inte av kvävning enligt den preliminära obduktionen även om det kan se ut så i videomaterialet. Carlson och alla de andra konservativa kulturnationalisterna blundar också medvetet för alla de svarta personer som ser detta som en raslig konflikt mellan vita och svarta och gör sådana uttalanden i media. Något som självfallet underblåses av de stora mediebolagen i USA som kontrolleras av judiska individer. Att sedan svarta i USA också drabbas av kravallerna är ofrånkomligt.

Jag sympatiserar dock med två åsikter som Carlson för fram. Det ena är att det sociala kontraktet mellan stat och folk skall ses som brutet och jag ser det som lite positivt att han uppmuntrar folket att börja med lite civil olydnad. Det är att börja begå handlingar i rätt riktning. Men det får aldrig stanna där, för då kommer vi vita aldrig att kunna lösa våra problem.

Det är inte första gången det sker raskravaller i USA och sannerligen inte sista gången heller. William Luther Pierce kommenterade raskravallerna i Cincinnati år 1992 i hans radioprogram. De tankar han uttrycker där har klarat tidens tand. Pierces beskrivning av medias modus operandi visades senast upp när den svarta amerikanen Ahmaud Arbery sköts ihjäl.

Carlsons håglösa kulturnationalistiska taktik och åsikter är något som inte har visat sig vara positivt för vita i längden. Pierce tar även upp det ämnet i den här videon. 

Foto: Lorie Shaull (CC BY-SA 2.0).

Foto: Salvationistdan (CC BY-SA 4.0).

Det är ett intressant faktum att invånarna i USA har flest vapen i hela världen, men ändå sker inga masskjutningar mot människor när de grovt misshandlar andra människor eller plundrar butiker och bränner ned byggnader. Det visar att det allra viktigaste är inte att äga ett vapen som det andra tillägget ger amerikanerna rätt till, det viktigaste är att ha en vilja att agera. Viljan att agera finns inte längre hos de vita amerikanerna, det ser vi eftersom människorna inte vågar använda deras vapen när de verkligen behövs.

Ett av skälen till att det inte längre finns en vilja hos vita amerikaner är att den vita eliten har förrått den vita gruppen. Det andra skälet är att mediebolagen har under en lång tid krattat manegen för att människor skall acceptera kravaller och plundring så fort någon med rötter från Afrika dör i ett polisingripande. Denna judaisering av den vita amerikanen har gjort att de inte längre kan sätta sina egna intressen i främsta rummet. De vita är underkastade det amerikanska etablissemanget och de svartas nycker och är inte några herrar i sitt eget hus.

Pierce berättar att raskravaller är den bästa utbildningen för vita och därför tänker jag avsluta den här texten med att länka utbildningsmaterialet för läsaren.

De som äger TV-bolagen i USA

Mediebolagen i USA ägs idag i princip av judiska individer. De fyra största TV-nätverken är CBS, NBC, ABC och FOX.

CBS ägs av Viacom som i sin tur ägs av Sumner Redstone och Shari Redstone. Sumner Redstone föddes som Sumner Rothstein och är jude. Shari Redstone är Sumner Redstones dotter.

NBC ägs av Comcast som i sin tur ägs av familjen Roberts. Ordförande och VD för Comcast är juden Brian L. Roberts.

ABC ägs av Disney. Juden Bob Iger var både styrelseordförande och VD för Disney till alldeles nyligen då han under slutet av februari klev ned som VD för bolaget. VD för Disney är nu Robert Chapek.

FOX ägs av Robert Murdoch, Murdoch har fått många sionistiska priser för sitt engagemang för det judiska folket. Han verkar dock inte vara judisk. VD:n för FOX är Charlie Collier som är jude.


  • Publicerad:
    2020-05-31 21:20