FOLKUTBYTET. Under torsdagen togs beslut av EU-kommissionen att ställa Polen, Ungern och Tjeckien inför rätta efter att de tre länderna vägrat ta emot migranter från tredje världen.

Globalistiska EU inleder rättsprocess mot östeuropeiska länder som inte vill byta ut sina ursprungsbefolkningar mot invandrare från tredje världen.

I samband med den stora migrantvågen hösten 2015 så tog EU beslutet att drygt 100 000 rasfrämlingar skulle tvångsfördelas bland medlemsländerna. Polen, Ungern och Tjeckien vägrade dock att ta emot några av dem och under torsdagen så meddelade EU-kommissionen att de tre länderna kommer ställas inför rätta i EU-domstolen på grund av detta.

– Vi tvingas nu dra Ungern, Polen och Tjeckien inför rätta eftersom de vägrat visa solidaritet med Grekland och Italien och ta emot asylsökande därifrån, sa EU-kommissionens förste vice ordförande Frans Timmermans på en presskonferens i Bryssel.

Om de tre länderna förlorar i rättan kan de tvingas betala dryga böter. Redan tidigare har Ungern och Slovakien överklagat tvångsfördelningen i EU-domstolen, men de fick avslag. EU-kommissionen vädjade också till medlemsländerna att ”överbrygga motsättningarna kring den gemensamma asylpolitiken” och att ta ”ansvar”.

– Alla måste ställa upp. Inget EU-land kan vara fripassagerare, sa Frans Timmermans.

Källa:
EU drar Polen, Ungern och Tjeckien inför EU-domstolen


  • Publicerad:
    2017-12-07 18:10