MASSINVANDRING. EU planerar en migrationspakt som är tänkt att röstas igenom senare i sommar. Om beslutet röstas igenom kan över 70 miljoner afrikaner strömma in i Europa.

Afrikaner på väg mot Europa. Foto: MONUSCO Photos, (CC BY-SA 2.0).

Europeiska Unionen planerar att rösta igenom en så kallad ”migrationspakt”, som ska påtvinga medlemsländerna en massinvandring på 70 miljoner afrikaner. Det avslöjar den tyska EU-parlamentarikern Gunnar Beck (AfD).

Förslaget gör gällande att massinvandringen ska bli mer centraliserad inom unionen.

— Jag har själv arbetat med EU:s migrationspakt under en tid och i mina ögon skulle det vara katastrofalt att anta en sådan pakt, säger Beck till RT.

— EU talade för inte så länge sedan om att importera upp till 70 miljoner afrikaner till Europa år 2035, fortsätter han, innan han avslutar med en mycket försiktig kommentar: ”Enligt min ödmjuka åsikt är det inte vad vi behöver för att modernisera vår ekonomi”.

En på nytt ökande massinvandring har planerats i Bryssel länge, och man motiverar det helt öppet med att man vill byta ut en åldrande europeisk befolkning mot afrikaner. Istället för att uppmuntra till ökad nativitet hos Européer ska man importera uppåt hundra miljoner rasfrämlingar från tredje världen. Det är ett folkutbyte det handlar om.

Beck tror vidare att EU kommer att passa på att öppna dammluckorna mot Afrika senare i sommar, då coronarestriktionerna förutspås att lättas. Det kommer att råda en feelgood-atmosfär i Europa, och därför kommer européerna inte att bry sig om en ny våg av afrikaner, resonerar han.

Trots vissa förseningar tycks arbetet med det nya massinvandringspaketet vara i full gång.

— Det har inte gått igenom alla kommittéer i Europaparlamentet ännu, och Europarådets förhandlingar har inte påbörjats, men jag tror att EU skulle vilja få igenom lagstiftningen från juli och frammåt, säger Beck.

Europaparlamentet ska nämligen hålla ett avslutande plenarsammanträde i början på juli, innan man tar ett sommaruppehåll fram till mitten på september.

Det finns gott om tid för att frågan ska tappa relevans (för folket) under sommaruppehållet. Det kommer att vara som att det (massinvandringen) har funnits hela tiden”, kommenterar RT.


  • Publicerad:
    2021-06-06 22:50