Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Exiltyska gripen i Tyskland för åsiktsbrott

Av Redaktionen, 2018-01-10
redaktionen@nordfront.se

ÅSIKTSBROTT. Den kanadensiska revisionisten Monika Schaefer har gripits i Tyskland under vad som liknar godtyckliga former. Just nu hålls hon isolerad från omvärlden i ett säkerhetshäkte, enligt uppgifter från hennes bror.

Monika Schaefer har sitt ursprung i Tyskland, men är kanadensisk medborgare.

Den tredje januari greps den kanadensiska violinisten och före detta Green Party-kandidaten Monika Schaefer under ett besök i Tyskland. Hon var på plats som moraliskt stöd under ett rättegångsliknande förhör av den tyska juristen Sylvia Stolz, gällande dennas medverkan vid en konferens på temat yttrandefrihet. Det var också i samband med detta förhör som Monika kom att gripas.

Fru Stolz är känd för att sensationellt ha blivit dömd till tre och ett halvt års fängelsestraff efter att ha utfört sin plikt som advokat i domstol när hon försvarade den kände historikern Ernst Zündel. Zündel dömdes 2007 till fem års fängelse för ”förintelseförnekelse”.

Efter 45 minuters förhör av Stolz avbröt förhörsledaren förhandlingarna med en oplanerad paus, under vilken Monika greps. Försedd med handfängsel leddes hon ut ur salen av tre beväpnade vakter. När Monika invände att hon var en fri kanadensisk medborgare, svarade förhörsledaren skarpt: ”Hade du velat vara fri, skulle du ha stannat i Kanada”, allt enligt Monikas bror Alfred Schaefer.

Brodern har i videosamtal över Internet berättat att Monika har placerats i säkerhetshäkte, och att det inte finns några möjligheter att komma i kontakt med henne. Den troliga förevändningen till gripandet torde vara hennes vitt spridda YouTube-video som är en gripande ursäkt till den tyskfödda modern. Under sitt liv fick modern utstå kritik från dottern för de hemskheter som den äldre generationen påstås ha orsakat judarna i Tyskland under andra världskriget. Monika Schaefers postuma ursäkt innehåller en beskrivning av hennes nyvunna insikt i att påståendet om det tyska folkets förintelse av judar är en lögn.


Det uppmärksammade klippet från 2016 där Monika Schaefer ber sin mor om ursäkt.

Alfred Schaefer kommenterar det skandalösa gripandet med att agerandet är ett depserat drag från eliten som börjat tappa greppet om det officiella narrativet.

— Den judiska eliten har blivit så rädd för det globala uppvaknandet kring det judiska förtrycket, att de med desperata åtgärder slår ned på varje dissident. Monikas video har förstört effekterna av åtskilliga satsade miljoner i kampanjpengar för att upprätthålla lögnen om förintelsen av sex miljoner judar under andra världskriget”, menar Alfred.

Han menar sig dock välkomna det inträffade, som han tror kommer att få allt fler människor att vakna upp till hur världen verkligen är beskaffad.

— Framtida generationer kommer att använda denna händelse som ett exempel på de häxjakter som pågick under 2018. Denna händelse hjälper folk att se de större sammanhangen i dagens politiska situation där judarna attackerar hela den europeiska vita rasen, säger Alfred Schaefer och fortsätter:

— Judarna har använt lögnen om förintelsen på dem för att dölja deras mord på tiotals miljoner av de bästa tänkbara människorna i Sovjetunionen. Dessa var våra bröder och systrar i Europa. Denna utrotning av vita har återupptagits i och med massinvasionen av främlingar till Europa och Amerika. Gripandet av min syster innebär att uppvaknandet till dagens realitet kommer att skyndas på. Istället för att ha tystat min systers budskap, har de med sitt onda beteende förstärkt det.

Alfred säger att Sylvia Stolz’ advokat har sett en lista som åklagaren använder, en lista med namn sammanställda av judiska lobbyister och som används för att peka ut människor som är föremål för sionistiska ansträngningar att åtala dem för ”antisemitism” och ”förintelseförnekelse”.

Efter att den kanadensiska grenen av B’nai B’rith, som närmast kan betecknas som en frimurarliknande hybrid av judisk lobby- och terrororganisation, hade angivit syskonparet, står både Monika och Alfred Schaefer på denna lista. Detta bevisas av ett dokument sammanställt inom ramen för European Jewish Congress’ (EJC) analyser av ”samtida antisemitism och rasism”. Värt att nämna är att EJC är en tung judisk instans utan formell makt i EU, men med avgörande inflytande på EU:s politik, vilket inte minst visas i gripandet av Monika Schaefer.

Alfreds påstådda ”brott” är enligt honom själv att ha medverkat i en video där han för CODOH (Kommittén för Öppen Debatt om förintelsen) gett sin syn på varför han tycker att man i ett fritt samhälle självfallet ska få lov att öppet diskutera de historiska skeenden som har utspelat sig, inklusive den så kallade ”förintelsen”; och även för att ha hållit i kameran och publicerat videon med systerns ”förintelseförnekande”. Efter publiceringen av videon genomförde polis en husrannsakan under vilken hans datorutrustning konfiskerades. Det senare bekräftas av EJC:s dokument.

Alfred Schaefer menar avslutningsvis att han välkomnar att de ”i ett fritt samhälle, orättfärdiga och skändliga politiska fängelsedomarna” blir allt mer uppmärksammade av media och därmed även av allmänheten.

Se videosamtalet där Alfred Schaefer medverkar:

Källa:
Antisemitism Worldwide – General Analysis Draft (EJC)
Committee for Open Debate on the Holocaust (CODOH )


  • Publicerad:
    2018-01-10 19:16