MÅNGKULTUREN. Igår, för exakt sex år sedan, tog den 14-åriga Eva Helgetun livet av sig efter att ha blivit gruppvåldtagen av tre rasfrämlingar i en park i Trondheim. Nordfront återpublicerar därför en artikel om fallet från Informationskriget.se.

Eva Helgetun letade efter några kompisar som hon skulle träffa den där kvällen innan 1 maj 2011 när en ung utländsk man kom fram till henne och började försöka krama och kyssa henne. När hon inte ville och sa att hon letade efter sina kompisar sa han att han visste var de var. Hon följde honom en liten bit när han plötsligt drog in henne på ett litet grönområde och började försöka våldta henne. När hon såg två unga män komma längs gatan så tänkte hon att hon skulle bli räddad, men de två männen kände mannen som försökte våldta henne och hjälpte honom istället att genomföra våldtäkten.

Eva Helgetun som bara var 14 år blev våldtagen av två av männen. Först våldtog en henne medan de andra två höll i och sedan bytte de så nästa kunde våldta henne, men så vid den tredje så lyckades hon slå sig fri, springa därifrån och skaffa hjälp.

Eva Helgetun i mitten. Bilden tagen något eller några år innan hon tog sitt liv.

De tre gärningsmännen som enligt polisen hade utländsk härkomst greps aldrig. Kort efter händelsen grep polisen tre afrikaner som de misstänkte för gruppvåldtäkten, men som snabbt släpptes igen. Även fast det inte var dessa tre afrikaner som hade utfört gruppvåldtäkten så ger det faktum att polisen ändå grep dem en indikering om vilken etnicitet männen som våldtog henne hade.

Eva Helgetun ville verkligen att gärningsmännen skulle åka fast och samarbetade bra med polisen för att det skulle skrivas mycket om det. Hon ville att det skulle bli känt vad som hade hänt så att inte fler skulle drabbas.

De första två veckorna verkade Eva Helgetun trots omständigheterna hantera allt rätt bra, men sedan blev hon plötsligt väldigt deprimerad och fick svåra sömnproblem. Den 28 maj 2011, mindre än en månad efter gruppvåldtäkten, tog hon sitt liv.

Här kan ni läsa om Eva Helgetun och gruppvåldtäkten hon utsattes för i Adresseavisen som är Trondheims största tidning.

Här står det kort om Eva Helgetun på Metapedia.

Här nedanför kan ni se en minnesfilm som några vänner till Eva Helgetun gjorde, en vacker film som visar en glad ung flicka med hela livet framför sig.

Vila i frid Eva Helgetun!

Nästan exakt samma som Eva Helgetun i Norge råkade ut för har även drabbat en svensk 15-årig flicka. Jennifer Lindström blev 2008 våldtagen av ett gäng med invandrarkillar i Uppsala och tog ungefär två år senare sitt eget liv. Bara två av de som deltog i gruppvåldtäkten greps och de fick bara 5 månaders sluten ungdomsvård för vad de hade gjort. Detta kan man läsa om i en arkiverad artikel från Exponerat.

Låt inte det som hände denna flicka drabba fler av våra flickor och kvinnor! Ju fler invandrare från arabländerna som kommer hit ju fler våldtäkter kommer norska, svenska och nordeuropeiska flickor och kvinnor att utsättas för. Män från arabländer är nämligen otroligt överrepresenterade när det kommer till vålds- och sexualbrott jämfört med svenska män, vilket bevisas av både forskning och statistik, något som jag redogör för och ger referenser till här. Därför måste vi se till att den pågående massinvandringen, där c:a 90 % av invandringen kommer från just arabländerna, upphör omedelbart!

Om vi vill få ordning på Sverige och Europa igen så att vi och våra barn kan leva säkrare och att vi på sikt på ska kunna leva på ett sätt och i en kultur som vi själva väljer så är det detta som jag skriver om här som vi måste göra

/Tobias Lindberg

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.se.

Källor:
Tok livet sitt fire uker etter voldtekt
5 år sedan Jennifer Lindström tog sitt liv Efter gruppvåldtäkt i Uppsala
Eva Helgetun (Metapedia)


  • Publicerad:
    2017-05-29 13:27