Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Homosexuell SD-politiker klagar – orkar inte ha “make up-sex” med muslimsk pojkvän

Av Redaktionen, 2017-11-26
redaktionen@nordfront.se

SVERIGEDEMOKRATERNA. Många har kritiserat sverigedemokraten Martin Strids antimuslimska uttalande på SD:s landsdagar i helgen. En av dessa är partikollegan Tapani Juntunen, som nu klagar på Facebook att han måste ha ”make up-sex” med sin muslimske pojkvän varje gång någon i partiet uttalar sig negativt om islam.

Tapani Juntunen (SD). FOTO: Nyheter Idag.

Under helgen hölls Sverigedemokraternas partikongress Landsdagarna, då man bland annat antog den så kallade Bielerplanen eller Sverigedemokraternas migrationspolitiska inriktningsprogramsom man också kallar sina nya liberala invandringspolitik. Den nya invandringspolitiken öppnar bland annat upp för arbetskraftsinvandring, förnekar svenskar rätten till Sverige som land och har på uppdrag av partistyrelsen författats av judinnan Paula Bieler, som tidigare hyllat Mona Sahlin och hävdat att hon ”vigt sitt liv” åt att bekämpa invandringskritiker.

Under landsdagarna tycks dock inte alla ha förstått partiets nya främlingsvänliga linje. En av dessa är Martin Strid från Borlänge, som uttryckte att det inte är möjligt att vara hundra procent människa och hundra procent muslim samtidigt.

— Det finns en skala från ett till hundra. På den ena änden av skalan så är man hundra procent, människa, human, och allt som man lägger in i det detta. På den andra änden är man hundra procent mohammedan. Alla muslimer finns någonstans på den här skalan. Är man IS är man ganska nära hundra procent mohammedan. Är man ex- muslim har man kommit ganska långt mot att bli fullt ut människa, förklarade Strid, som nu riskerar uteslutning ur partiet.

Uttalandet kränkte ett stort antal sverigedemokrater, bland annat den homosexuelle Tapani Juntunen, som på Facebook klagar över att han nu riskerar att tvingas ha ”make up-sex” med sin muslimske pojkvän.

”Jag skulle uppskatta om fokuset kring islam riktade in sig på islamister och jihadister. Formulera gärna något intellektuellt kring det istället. Jag är till åren kommen och har inte ork med  make-up sex med min man varje gång någon klumpeduns vräker ur sig något ogenomtänkt om islam. I synnerhet inte när det är politiska representanter från Sverigedemokraterna”, skriver Juntunen bland annat på Facebook.

Juntunen var tidigare moderat och skapade rubriker i samband med att han 2015, i egenskap av ledamot i Skärholmens stadsdelsnämnd, skrev en debattartikel i ”rap”-form.

”Shoo bree, vänstern höjer skatten,  jag blir så snee / Du tror det drabbar någon annan / Men du har fel / Det är Din Mamma som får gå till socialen / Den rika lever ändå på marginalen / Shoo bree, vänstern höjer skatten, / du borde också bli snee”, skrev Juntunen bland annat i tidningen Stockholm Direkt.

Han kom dock att gå över till SD tidigare i år, efter att först ha chockat sina moderata partivänner med att han tänkte rösta på det konkurrerande partiet istället för Moderaterna.

Till Nyheter Idag kommenterar Juntunen att det var ett ”humoristiskt sätt” att rikta sin kritik på. Han menar dock att han gick in i SD med två stora reservationer mot partiets politik:

— När jag blev medlem skrev jag en avsiktsförklaring och identifierade två saker jag tycker behöver förändras. Det ena är HBT-politiken och det andra är synen på islam. Man får hitta en lämplig konfliktlinje som beskriver det som faktiskt är problem. Jihadism är ett problem i alla länder, även här. Islamism är också ett problem eftersom det är politiserad form av islam, det är en politisk ideologi och den ska vi naturligtvis inte hålla med om alls.

Källor:
”Har inte ork med make-up sex”: Trötta tongångar i SD efter Martin Strids skandal-uttalande om muslimer
M-politiker vill rösta på SD – nu lämnar han partiet
Shoo bree, jag blir så sne


  • Publicerad:
    2017-11-26 17:45