I måndags blev en av Motståndsrörelsens aktivister i Uppsala, Nils Blomberg inkallad till sina chefer och fick där reda på att han inte längre får jobba kvar på sin arbetsplats. Skälet som angavs var att man gjort en säkerhetskontroll på honom och att SÄPO skall ha angett att Nils utgör ett ”hot mot rikets säkerhet”.

Nils Blomberg, för patriotisk för att få laga kaffemaskiner på JEDE.

Nils jobbar på kaffemaskinleverantören JEDE i Uppsala där har hans arbetsuppgifter bestått i att underhålla och reparera kaffemaskiner. Nils har varit en omtyckt kollega och gjort ett bra jobb. Detta har gjort att hans chefer tidigare lovat honom en bra framtid på företaget men så blev det alltså inte.

De chefer som i måndags kallade in honom till möte var VD:n Jan-Olof Björkholm och personalchefen Mattias Lag. Jan-Olof tog till orda och sa:

”– I fredags fick vi veta en sak som jag inte är så glad över och som innebär slutet på vårt samarbete.
Jag har fått reda på att du inte bara är med i utan även en representant och gruppchef i Motståndsrörelsen.”

Vidare framgick det av samtalet att en av företagets kunder F16 (Upplands flygflottilj) krävde att en säkerhetskontroll måste göras på Nils om han ska kunna få ett passerkort och därmed tillgång till deras kaffeautomat. Resultatet kommenterade Mattias så här:

”– Säkerhetspolisen har klassat dig som ett hot mot rikets säkerhet.”

Nils fick omedelbart lämna sin arbetsplats och blev ombedd att lämna tillbaka alla företagskläder, telefon, m.m. senast dagen efter.

Personalchefen, Mattias Lag, pratar annars öppet om att han i valet röstade på Sverigedemokraterna och har som de flesta andra uttryckt missnöje med massinvandringen som pågår men att han för den saken skull skulle ha förståelse för att en kollega skulle vara engagerad i Motståndsrörelsen är tydligen för mycket begärt. Trots att han har en familj med två små barn att försörja.

Arbetsgivare som i sak håller med oss men ändå, på grund av feghet, väljer att avskeda en medarbetare för att han vågar kämpa för vårt folk, är beklämmande. Jag vill nog till och med sträcka mig till att de som till fienden säljer sig för Judaspengar är värre än fienden själv. Media och politiker lurar allmänheten att alla är för mångkultur och mot allt svenskvänligt trots att så givetvis inte är fallet. Så länge befolkningen i majoritet är fegisar så fungerar det.

Om det finns någon modig arbetsgivare bland våra läsare som, i Uppsala men omnejd, kan tänkas anställa en trä- och betongutbildad ung socialt kompetent man som även kan spela fiol och laga kaffemaskiner samt inte skäms för att tillhöra det nordiska folket så får ni gärna höra av er till honom via hans epost: nils.blomberg@patriot.nu.

JEDE ägs av det multinationella företaget Nestlé, nu finns det alltså fler anledningar till BOJKOTT.

Då jag bokstavligen ser rött när någon av våra aktivister blir behandlade på det här viset var jag bara tvungen att ringa upp såväl VD:n Jan-Olof Björkholm som registerkontrollsektionen på SÄPO. De samtalen kan ni lyssna på nedan.


  • Publicerad:
    2011-08-24 00:00