NATIONALISM. Ingrid Carlqvist verkar ha drabbats av ett sionistiskt återfall.

Listen to ”Nyhetsveckan #65 – Hela Sverige bombar, försvunnen terrorimam, korrupta medier” on Spreaker.

Den invandringskritiske poddaren Ingrid Carlqvist befinner sig just nu på ett besök i terrorstaten Israel. Detta berättade hon och hennes kollega Maria Celander i gårdagens sändning av Ingrid & Maria-podden.

— WOW, utbrister Celander imponerat när Carlqvist berättar att hon är i Jerusalem.

— Alltså det är helt fantastiskt. Jag har varit här en gång förut, för 4-5 år sedan, i Israel. Då var jag en vecka i Haifa, svarar Carlqvist.

Anledningen till att Carlqvist är i Jerusalem är att en kristen sionist som bor där har bjudit dit henne. Mannen som bjudit ner Carlqvist beskrivs som en pastor från Sverige och är uppenbarligen en anhängare av den sionistkristna tron att judarna måste bo i Israel för att Jesus ska kunna återuppstå.

— Det vore bra om man kunde få nationalister och kristna att gå samman. Vi vill egentligen samma sak, säger Carlqvist i podden utan att närmare gå in på vad det gemensamma intresset skulle bestå i.

Celander verkar också ta kristendomen på stort allvar och frågar om Carlqvist ”känner Jesus gående på gatorna” när hon rör sig i Jerusalem. Carlqvist svarar att hon känner historiens vingslag men inte mer än så.

Angående sionismen gör sig Carlqvist lite lustig över att det begreppet ses som ett skällsord av många nationalister i Sverige. Istället verkar Carlqvist ansluta sig till uppfattningen att sionism endast handlar om att judarna ska få bo i Israel och att det är rimligt att alla folk får ha sitt eget land på det viset.

Det mest uppseendeväckande är kanske att Carlqvist klagar över att muslimer bygger saker utan tillstånd i Jerusalem. Att Israel aktivt bedriver etnisk rensning genom att bygga illegala bosättningar på ockuperad palestinsk mark verkar hon antingen inte känna till eller åtminstone inte vilja tala högt om.

På såväl Twitter som Flashback kritiseras Carlqvists ”bjudresa”. Användaren Devons skriver till exempel följande på Flashback:

Faktum är att Ingrid just bekänt färg. Helt öppet och utan skam dessutom. Tanten sitter just nu nere i Jerusalem och tror att hon har en viktig roll att spela, underförstått både politiskt och religiöst. Sionismen har enligt henne och och hennes vapendragare Maria Celander ”fått en sinister klang” underförstått helt oförtjänt. För ”egentligen betyder det bara att judarna har rätt till Israel och att Gud har lovat dem det landet”. Herregud! Det måste ha gått minst 5 proppar i proppskåpet där. Hon faller för sionisternas smicker och ränker och sväljer vilken jävla dynga som helst. Och det här kräks man ut till godtrogna svenska Ingrid & Maria-lyssnare och vips har antalet sionistkramare i Sverige ökat i antal igen. Man behöver bara lyssna de första 6 minuterna för att förstå detta. Orkade inte med mer själv.

Twitter frågar Carl Af Finspång om Carlqvist ser Israel som en allierad. I skrivande stund har Carlqvist inte svarat på frågan eller kritiken.


  • Publicerad:
    2019-11-09 16:20