”NATIONALISM”. I ett resereportage från sitt kontroversiella besök i den sionistiska entiteten menar Ingrid Carlqvist att ”gud är nationalist” och säger att det är ”fullständigt logiskt” att anse att västvärlden håller på att gå under på grund av att vi inte stödjer Israel tillräckligt mycket.

Ingrid Carlqvist som nyligen fick kritik för sin bjudresa till den sionistiska entiteten har nu publicerat ett resereportage med rubriken ”Därför är gud nationalist”.

I artikelns inledning kritiserar Carlqvist bland annat den svenska statens strävan efter en tvåstatslösning och kallar palestinska frihetskämpar för ”terrorister”. Vidare berättar Carlqvist att hon besökte en vingård – och förmodligen tog sig ett vinglas, eller några dussin – på Västbanken, där judar enligt det internationella samfundet upprättat illegala bosättningar på ockuperad palestinsk mark.

Juden som driver gården ursäktar sin affärsverksamhet på stulen mark med att han fick ”syner” som gjorde att han inspirerades till att ta över faderns uppenbart lönsamma vingård. Fadern var en rysk jude som i sin tur ska ha fått idén efter att ha läst en vers i Tanakh (Gamla testamentet). Carlqvist verkar köpa detta synsätt och ojar sig över att det är så svårt att hitta israeliska viner på Systembolaget hemma i Sverige, något hon tydligen har efterfrågat tidigare.

I en annan del av artikeln beklagar sig ”nationalisten” Carlqvist över att palestinier som fördrivits av den sionistiska ockupationsmakten och nu bor i flyktingläger vill flytta hem. Palestinierna vägrar därför att bosätta sig i bostäder i en annan del av landet som den sionistiska entiteten försöker pracka på dem. Detta då om man får tro Carlqvist och den sionistkristna pastorn Lars Enarson som finansierade resan och guidade Carlqvist.

Carlqvist återvänder sedan snabbt till vinet när hon återberättar en talande anekdot om Tommy Waller, en baptistpastor från den amerikanska södern. 2004 besökte han den sionistiska entiteten och Carlqvist skriver följande om hans besök:

Han såg vinodlingarna och fick höra om de problem vinbönderna hade med att hitta folk som ville skörda druvorna.

Utan att tveka ordnade Tommy Waller ett stort antal amerikanska volontärer som satte sig på första bästa flyg för att hjälpa till med skörden. I början var bönderna tveksamma till denna insats – de förstod inte varför amerikanska kristna kom och arbetade gratis för dem. Var det något skumt i görningen?

Sionistgojer åker alltså till det ockuperade Palestina och utför farligt och otacksamt jobb som judarna själva inte vill göra på de här vingårdarna. Carlqvist träffar dessutom Tommys son Joshua Waller som förklarar ”logiken” bakom detta med följande bibelvers (Jesaja 61:4-5):

De ska bygga upp gamla ruiner,
upprätta det som förr legat öde.
De ska bygga upp
ruinstäderna igen,
platser som varit öde
i generation efter generation.
Främlingar ska stå och valla
era hjordar,
utlänningar sköta
era åkrar och vingårdar.

Detta synsätt verkar Carlqvist också skriva under på då hon fyller i med följande sionistsvammel:

Familjen Waller ser till att Samariens kullar åter grönskar och att Herrens folk bygger ett blomstrande land på de ruiner muslimerna hade förvandlat det till. Sedan starten har över 3 200 volontärer från 30 länder kommit hit och arbetat med druvskörden, som av kvalitetsskäl görs helt för hand. […] Jag har hört många argument för nationalism och nationalstaternas betydelse för oss, men det är första gången jag inser att detta är Guds vilja.

Som grädde på moset avslutar Carlqvist reportaget med ett citat från pastor Enarson som hon kallar ”fullständigt logiskt”:

— Gud är en rättvis domare. De nationer som vägrar låta hans folk få tillbaka sitt eget land, riskerar i slutändan att bli av med sina länder. Därför är Israelfrågan en nyckelfråga för Sveriges och hela Europas framtid, och det är bland annat därför som det ser ut som det gör just nu i Sverige.

Nordfront instämmer med Enarsson om att ”Israelfrågan” är anledningen till att det ser ut som det gör just nu i Sverige och föreslår ett avskaffande av den sionistiska entiteten som en dellösning på problemet. #OpenBordersForIsrael

Källa:
Ingrids magiska resa – del 2: Därför är Gud nationalist


  • Publicerad:
    2019-12-11 19:05