MÅNGKULTUREN. En svart mellanstadieelev i Småland ofredade flera flickor sexuellt, något skolledningen vägrade vidta åtgärder mot. Senare våldtog han en svensk flicka, vilket också ignorerades av skolledningen. Först då flickans far hotade med att hålla sin dotter hemma regerade skolan – genom att hota med rättsliga konsekvenser.

Under en lördagskväll i oktober antastades två svenska flickor i mellanstadiet på ett disko på en invandrartät skola i Alvesta kommun i södra Småland. En av de utsatta flickornas far försökte förgäves få skolan att vidta åtgärder. Efter att först ha blivit lovad att åtgärder skulle vidtas möttes han senare av likgiltighet – och anklagelser om ”rasism” från hans sida.

— Du ska inte dela upp dem i vi och dom, det finns inget sådant. Vi måste hålla detta på individnivå, ska skolans biträdande rektor ha sagt till pappan.

Hon ska även ha sagt att ”barn är barn och pojkar är ju pojkar, de drivs av sin nyfikenhet och det händer mycket i kroppen”.

Dagen efter händelsen på diskoteket överfölls flickorna av afrikanerna på skolgården. En av flickorna blev indragen och våldtagen i en buske medan den andra drogs bakom en bil av den andra pojken. Den senare flickan undkom emellertid då andra personer dök upp.

Flickans far, som tidigare fått kalla handen av skolan, höggs ånyo i ryggen då han ringde skolan angående våldtäkten. Han hotade då med att hålla flickan hemma tills förövarna flyttats från skolan.

Då kom reaktionen: den biträdande rektorn hotade föräldrarna med stämning på grund av den rådande skolplikten. Till slut kom man överens om att pojkarna skulle få gå på skolan på andra tider än de flickor de utsatt.

Pappan till den våldtagna flickan är medveten om den svenskfientliga politik som förs och menar att familjen inte fått upprättelse just för att de är svenskar och förövarna svarta.

— Om min dotter skulle ha sagt någonting dumt till någon av dem så hade det blivit ett ramaskri – man hade kontaktat socialen på en gång och hon hade fått gå en särskild kurs för att få lära sig hur man ska tycka och tänka. […] Vi blir spottade i ansiktet, och det är enbart för att vi är svenskar. Den här rektorn är så vänsterliberal att man blir mörkrädd. Man tror att det är Lenin själv som står och pratar när man lyssnar på henne, kommenterar han och har uppgett att den biträdande rektorn kommer anmälas för tjänstefel.

De två förövarna har uppgett att de är under 15 år och således inte straffmyndiga, men huruvida det finns något som styrker åldern är oklart. Om fallet säger Robert Loeffel vid Växjöpolisen:

– Barn kan ju inte misstänkas men man gör en utredning enligt lagen om unga lagöverträdare, LuL, och kontrollerar att inga äldre är inblandade. Annars gör vi en utredning som sedan överlämnas till de sociala myndigheterna. Det är de som agerar när det finns eventuella misstänkta som är under 15 år.

Källa:
Rektorn bortförklarade tafsningarna: ”Pojkar är pojkar” – sen våldtog Ali sin klasskamrat på skolgården


  • Publicerad:
    2015-11-09 02:35