JUDISKA BEDRÄGERIER. Uri Geller i Israel är känd för sina paranormala bedrägerier. Nu ska han stoppa Brexit med telepati, annars blir det ”en ekonomisk katastrof”.

Den judiske bedragaren Uri Geller ska stoppa Brexit med tankekraft.

Den stenrike judiske tv-presentatören och parapsykologen Uri Geller ska stoppa det brittiska folkets majoritetsvilja att lämna EU – Brexit – med telepati.

Uri Geller blev känd utanför Israel när han i Tyskland 1972 ”stoppade” en körande spårvagn med ren tankekraft. Berömd blev han senare för att han med ”tankekraft” kunde böja metallskedar.

”Tankekraften” fungerade så att han böjde skedarna med muskelkraft när ingen såg, och med att före sina demonstrationer utmatta metallen i skedarna genom att böja dem fram och tillbaka så att de lätt skulle trilla sönder:

— Kanske är jag för sent på det, men jag försöker åtminstone göra mitt bästa och använda mina paranormala förmågor, för det bekymrar mig mycket att Theresa May lämnar EU. Det skulle vara tragiskt, det skulle vara katastrofalt, särskilt för unga människor, säger Uri Geller.

— Och jag känner det, jag känner det, kalla det extrasensorisk perception, kalla det telepati, kalla det tankekraft.

Geller skrev ett öppet brev till Theresa May om allvaret i situationen. Brevet följs upp med en global parapsykologisk kampanj för att styra Storbritannien på rätt kurs igen.

Metoden går ut på att han visualiserar May signera ett dokument som återkallar artikel 50 och plantera denna vision direkt i Theresa Mays hjärna.

Han erbjuder också i sin visualisering i andra hand May möjligheten att hålla en ny folkomröstning i frågan. Denna andra folkomröstning kommer då att visa att britterna, som nu ”är bättre insatta i frågan” kommer att rösta för att stanna kvar i EU.

Gellers kraft kan tas tillvara av alla varje dag, genom att för åtminstone några sekunder inom ett tidsfönster mellan 11.11 på morgonen och 11.11 på kvällen – vilket enligt Geller är en magisk och mystisk tid — ta del av Gellers tankekraft som han skickar ut från ”en hemlig plats” en bit utanför sitt hem i Haifa.

Att på detta sätt manipulera Mays sinne är enligt Uri Geller inte alls oetiskt.

— Jag ser inte detta som att jag manipulerar hennes sinne. Jag ger henne ett scenario för att hon bättre ska förstå situationen. Jag öppnar upp hennes sinne så att hon kan höra folkets budskap.

I en intervju med nyhetsbyrån Reuters vänder Geller sig till kameramannen och säger direkt till tittarna:

Go for it! Snälla! Jag sänder er detta budskap, denna kraft, energin, jag hoppas ni tar emot den, bönar Uri Geller.

Källor:
Uri Geller calls on Britons to help telepathically stop Brexit
Uri Geller wants to stop Brexit telepathically
YouTube/Trending News


  • Publicerad:
    2019-03-25 13:30