FRANKRIKE. Sedan september i fjol har en stor målning med namnet Den Ändlösa Sömnen prytt marken under Eiffeltornet. Syftet med konstverket är att få människor att ”vakna upp” enligt konstnären – men en närmare undersökning antyder ett betydligt mörkare motiv.

”Den Ändlösa Sömnen”. sett från en av Eiffeltornets platåer. Klicka för större bild.

I september i fjol färdigställde den amerikanske konstnären Cleon Peterson den gigantiska målningen The Endless Sleep (”Den Ändlösa Sömnen”) på marken under Eiffeltornet i Paris. Målningen består av ett gäng svarta och vita figurer, sammanflätade med varandra i en cirkel. I mitten av cirkeln ses en svart, maskulin figur som ser ut att ha sexuellt umgänge med en vit, feminin figur.

Enligt konstnärens egna ord syftar namnet ”Den Ändlösa Sömnen” på att ”mänskligheten måste vakna”. Peterson menar också att han vill visa på mänsklighetens ”dualitet” och att människor i hela världen måste ”enas”. Målningen beskrivs också som en ”hyllning till kärlek” och skådas bäst, med tanke på sin storlek, uppifrån Eiffeltornet.

Symboliken i ”konstverket” och konstnärens bakgrund tyder dock på en något ondskefullare tanke bakom målningen.

Den amerikanska tidningen National Vanguard noterar bland annat att ”cirkeln” mer påminner om en sexuddig så kallad Davidsstjärna, symbolen för sionismen och staten Israel – en symbol som har sitt ursprung i judisk mysticism och den forntida semitiska guden Moloch som dyrkades medelst barnoffer.

Enligt National Vangurad ska Peterson även skrutit öppet via Twitter om sitt samarbete med medlemmar av den mäktiga judiska bankirfamiljen Rothschild. Den tredje april skrev han:

Framförallt är det dock Petersons tidigare ”konstverk” med liknande figurer som har fått många att höja på ögonbrynen och ställa sig frågan om det inte är en slags hyllning till den vita rasens undergång, hånfullt placerat under ett av Europas viktigaste landmärken.

Se några av Cleon Petersons tidigare verk nedan (Nordfront vill varna för starka bilder):

Skärmdump från nationalvanguard.org.

Skärmdump från nationalvanguard.org.

Skärmdump från nationalvanguard.org.

Källor:
Paris Mural Artist Depicts Whites Getting Murdered, Raped, and Enslaved
This Massive Painting Is Best Viewed From The Eiffel Tower


  • Publicerad:
    2017-05-20 20:20