USA Den tidigare maffiabossen Michael Franzese går till hårt angrepp mot USA:s politiker som förespråkar könsbyte på barn. Enligt Franzese var maffian blodtörstig, men lämnade åtminstone barn ifred.

Michael Franzese var tidigare capo i den New York-baserade Colombo-familjen i Cosa Nostra. Under 70- och 80-talet styrde han sitt eget gäng på Brooklyns gator och lyckades tjäna miljoner åt sig själv och maffian, framförallt genom ett projekt där han blåste staten på bensinskatt.

Efter att ha avtjänat ett 8 år långt fängelsestraff vände sig Franzese 1994 till religionen och lämnade sin gamla livsstil bakom sig. Idag har han en populär Youtube-kanal där han recenserar maffiafilmer och berättar om sitt liv som mafioso. Även om det är kontroversiellt att hoppa av maffian och dessutom avslöja deras hemligheter har Franzese klarat sig undan hämndaktioner tack vare att han aldrig angett någon till myndigheterna.

Den senaste tiden har Franzeses Youtube-kanal blivit allt mer politisk. Nyligen publicerade han ett klipp där han gick till hårt angrepp mot könsbytarindustrin som riktar sig mot barn, samt de politiker som stödjer den, utifrån en artikel i ämnet från New York Post. Franzese kommenterar bland annat att Vita husets talesperson Karine Jean-Pierre uttryckt att ”detta är våra barn, de tillhör oss alla”.

— Verkligen? Tillhör våra barn [USA:s president Joe] Biden? Ska han ta lika bra hand om dem som han tog hand om Hunter Biden?, frågar sig Franzese.

— Vilka är dessa människor som säger sånt här? Var kommer detta ifrån? Är detta kommunism?, fortsätter han.

Franzese tar också upp de till stor del okända konsekvenserna av att ge barn så kallade pubertetsblockerare och lögnerna som sprids om att dessa ”mediciners” effekter bara är temporära.

— De utför kemisk kastrering på unga pojkar, vilket leder till att de aldrig kan få barn, konstaterar han vidare.

Enligt Franzese använder Demokraterna samma taktik som maffian när det gäller att söndra och härska för att behålla kontrollen. Vare sig det är att splittra kärnfamiljen eller tillåta att illegala invandrare röstar så handlar det enligt Franzese om makt över människor.

Han vänder sig också starkt emot försök att tysta alla kritiker och delstaters försök att stoppa könsbyten på barn.

— De är fegisar, de har ingen ryggrad. De försöker ta kontroll över era barn. Alla föräldrar måste stå upp mot detta. Jag har vuxna barn, men om någon skulle försöka göra detta mot mina barnbarn skulle jag med glädje hamna i fängelset för det, säger Franzese.

Vidare jämför Franzese könsbyte på barn med sina erfarenheter från organiserad brottslighet och några av de mest brutala seriemördare som har härjat i USA.

— Ni är värre än Roy DeMeo, Gregory Scarpa och ”The Iceman” tillsammans. De gav sig åtminstone aldrig på barn, konstaterar han.

— Jag har noll respekt för Joe Biden och Vita huset. När ni ger er på våra barn är det ren och skär ondska.