USA. En svart muslim sköt igår ihjäl två poliser i New York och tog därefter sitt eget liv. Dådet ska vara en hämnd för att amerikanska poliser tidigare i år två svarta brottslingar.

Rasrelationerna i USA har försämrats under den svarta Israel-vännen Obamas tid som president.

Rasrelationerna i USA har försämrats under den svarta Israel-vännen Obamas tid som president.

Den 20 december sköts två poliser ihjäl i New York i vad som i praktiken var en avrättning.

Mördaren, en svart man vid namn Ismaaiyl Brinsley som konverterat till islam, gick helt sonika fram till en polisbil, sköt ihjäl de två poliserna som satt i bilen och tog kort därefter sitt eget liv innan han kunde gripas.

Avrättningen av de amerikanska poliserna ska ha varit hämnd dels för att en storvuxen svart man, Eric Garner, tidigare i år dog efter att amerikanska poliser tog strypgrepp på honom under ett ingripande, dels den svarte brottslingen Michael Browns död som svarta i USA använt som ursäkt för att starta kravaller den senaste tiden.

Trots att den svarta ilskan ofta riktas mot den vita amerikanska befolkningen var ingen av de två poliserna som sköts vita, den ena var latino och den andra asiat, men det kan tänkas att Brinsley misstog sig och trodde att poliserna var vita då de ändå var förhållandevis ljushyade.

Innan han skred till verket gick Brinsley ut på Instagram och meddelade att han skulle mörda två poliser. Han var också eftersökt av polisen då han tidigare samma dag skjutit sin före detta flickvän och han var sedan tidigare dömd för ett flertal brott.

Källa:
NYC: Moslem Black Kills Two Cops in Revenge Attack for Eric Garner Then Shoots Himself


  • Publicerad:
    2014-12-21 20:00