Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SD:s Heléne Nydén sparkad från alla uppdrag – hade AfS-keps

DEMOKRATI. SD:s kommunfullmäktigeledamot Heléne Nydén i Alvesta sparkas omedelbart efter att upptäckts på ett AfS-torgmöte i Växjö.

Främlingar flyttar fram sina positioner: Böneutrop i Karlskrona och ny jättemoské i Alvesta

ISLAMISERINGEN. Muslimska främlingar flyttar allt mer fram sina positioner i Sverige. Karlskrona tillåter nu ljudförstärkta islamutrop och en ny stor moské ska byggas i Alvesta.

Folkförrädarna: “Det går inte stoppa moskébygget”

ALVESTA. Ett femtiotal personer hade samlats i kommunhuset för att protestera mot det planerade bygget av en moské. Kritiken haglade från flera håll men kommunens svar var att man inte kunde stoppa köpet av marken där moskén ska byggas.

Stor moské planeras i Alvesta – svenskar protesterar

MASSINVANDRINGEN. En ideell förening har köpt upp mark belägen intill det mångkulturella problemområdet tidigare känt som Rönnemyr. Nu planerar man att bygga en moské på platsen, något som har fått svenskar som bor i närheten att reagera.

Män åtalas för barnvåldtäkt vid asylboende

INRIKES. Nordfront har tidigare rapporterat om en pojke som blev våldtagen på ett asylboende i Alvesta. Nu åtalas gärningsmännen för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Pojke våldtagen på asylboende i Alvesta

SMÅLAND. En minderårig pojke som placerats på ett boende för äldre ungdomar i Alvesta kommun våldtogs. Nu anmäler kommunen sig själva till Inspektionen för vård och omsorg.

Grov homovåldtäkt på boende i Alvesta

KRONOBERG. Två pojkar sitter nu anhållna efter misstanke om våldtäkt mot en yngre pojke på ett boende i Alvesta kommun.

Invandrare flyr Grännaforsa – för att det spökar!

VIDSKEPLIGHET. Nu flyr invandrarna hals över huvud från Grännaforsa utanför Alvesta. Anledningen är att det ska spöka på asylboendet.

Polisutredningen om övergreppen på Grönkullaskolan avslutad

ALVESTA. Polisutredningen kring våldtäkten i Alvesta är nu avslutad. Enligt åklagaren ska det inte finnas något som tyder på tvång, våld eller hot. Dock finns det fortfarande frågetecken och ärendet går nu vidare till socialtjänsten.

Ett 100-tal hot mot politiker som försvarar Grönkullaskolan där en flicka våldtogs

ALVESTA. Moderaten Thomas Johnsson har mottagit många hot sedan han försvarade Grönkullaskolan och förnekade att det begåtts en våldtäkt där. Uppdaterad med film.

Alvesta kommunfullmäktige kör över SD och invånarna

ALVESTA. Åhörare samlades i Alvesta kommunfullmäktige i protest mot hur kommunen agerade när en minderårig flicka våldtogs av en neger på Grönkullaskolan. Nordfront var på plats.

Hakkorsflagga hissades vid islamsk skola i Alvesta

ALVESTA. Under natten mot tisdagen hissades en hakkorsflagga utanför den mångkulturella Änglagårds förskola.

Flertalet fönsterrutor krossade på Grönkullaskolan i Alvesta

ALVESTA. Händelsen då invandrare trakasserat och även ska ha våldtagit en jämnårig flicka på Grönkullaskolan har väckt starka känslor i staden och under natten till idag krossades 24 fönsterrutor på den mångkulturella skolan.

Våldsamt på Migrationsverket i Alvesta

INRIKES. Vid två tillfällen under måndagen kallades polisen till Migrationsverkets lokal i Alvesta efter dödshot och misshandel.