Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sexualbrottsdömd afghan hyrdes ut till lågstadieskola av myglande asylbaron

BODEN. Den sexbrottsdömde afghan som fick vikariera på en norrländsk lågstadieskola hyrdes ut av bemanningsföretaget Student Consulting. Bemanningsföretaget ägs av en av Norrlands största asylbaroner, som bland annat förvandlade Pite Havsbad till ett centrum för knark- och sexualbrott.

20-årig afghan som sextrakasserat småflickor fick vikariera på lågstadieskola

BODEN. En 20-årig afghan som frågat två mindreåriga flickor om de brukar slicka varandra fick två veckor efter sitt brott vikariera på en norrländsk lågstadieskola. Uppdaterad.

Skånsk kommun köper miljonhotell åt främlingar för att ”pressa kostnaderna”

FRÄMLINGSINVASIONEN. Kommuner som Lund och Lomma i Skåne tvingas på fler ”flyktingar” än vad de kan inhysa i bostäder. Lösningen på problemet är att köpa dyra fastigheter eller bygga nya och skänka dem åt främlingarna.

Över 100 bränder på asylboenden under 2016

INRIKES. Under förra året anlades hela 92 bränder på så kallade asylboenden runt om i hela Sverige. Ett stort antal startades av boende själva och i hälften av fallen har det inte kunnat klarläggas vem som startat bränderna.

Expolitiker gör storkovan på tomt asylhotell – skrattar hela vägen till banken

MASSINVANDRING. Turisthotellet i Ljungskile skulle bli ett asylboende men i stället betalar nu Göteborg stad 36 000 kronor per dygn för tomma platser. Hotellägaren och expolitikern Hans Jonasson gör storkovan och kommenterar det hela med att han ”skrattar hela vägen till banken”.  

Hundratals miljoner till asylbolag för tomma fastigheter

SVERIGE. Flera långtgående avtal tecknades mellan kommuner och externa asylbolag under förra årets massinvasion av rasfrämlingar. När massinvandringen minskat något står nu många platser tomma runt om i landet till en kostnad på 2,5 miljoner kronor dagligen. Pengar som förstås går till landets alla asylbaroner.

Dansk Folkeparti vill införa utegångsförbud på asylboenden

DANMARK. Efter att fem asylsökande ”pojkar” gjort sig skyldiga till sexuell brottslighet och flyttats från ett asylboende, föreslår nu Dansk Folkeparti att utegångsförbud ska kunna införas på asylboenden för att skydda invånare som bor i närheten.

Bert Karlsson gör 100 miljoner i vinst på asylboenden

OCKUPATIONEN. Bert Karlssons asylbolag Jokarjo går mot en rekordvinst på upp emot 100 miljoner kronor. Den nyförvärvade anrika byggnaden Stallet i Åtvidaberg verkar dock bli bland de sista asylboenden Bert kommer att öppna. Nu ser han istället nya möjligheter att stjäla skattepengar och utveckla folkutbytet.

Asylboenden utan lagfart diskas

MASSINVANDRINGEN. Omkring 140 asylboenden har blivit diskvalificerade och måste därmed stänga ner sina verksamheter på grund av att de missat att de måste ha lagfart. Migrationsverket verkar dock ta det hela med ro.

Stökig vecka på gotländska asylboenden

GOTLAND. Den senaste veckan har polisen rapporterat om ett flertal bråk på Gotlands olika asylboenden.

Kvinnlig föreståndare för asylboende har sex med asylsökare

ASYLINDUSTRIN. En kvinnlig föreståndare för ett asylboende har enligt Avpixlat haft sex med flera asylsökare och utsätter sina egna barn för fara genom sina sexuella relationer.

Löfven: Mord på asylboenden beror på “trångboddhet”

INRIKES. Stödet för statsministern och Socialdemokraterna sjunker allt mer i opinionen. Nyligen sa statsministern att mord och bråk på asylboenden beror på ”trångboddhet” och att ”man inte har något vettigt att göra”. Samtidigt lovade han att höja säkerheten på boendena så att asylsökarna ska sluta mörda varandra.

Knivbråk på flyktingboenden

INRIKES. Runt 20-tiden under fredagskvällen får polisen i Falkenberg in en anmälan om knivbråk på asylboende. Strax efter får även polisen i Vänersborg in en anmälan om knivbråk på asylboende.

De som vill jobba på ett asylboende måste tåla urin och avföring

VÄNERSBORG. Ett asylboende har publicerat en kontroversiell annons på Arbetsförmedlingens hemsida.

Nacka kommun skrotar äldreboendeplaner – ger lokalen till invandrare istället

STOCKHOLM. Graninge stiftsgård i Nacka kommer inte som planerat att bli ett äldreboende, utan den anrika byggnaden ska nu istället användas för att inhysa invandrare.

Ny brand i planerat asylboende

INRIKES. En ny brand uppstod på en gård som var planerad för asylboende utanför Göteborg. En byggnad totalförstördes.

Expressen hänger ut invandringsmotståndare

MEDIA. Expressen har återigen hängt ut ett antal invandringskritiker. Den här gången är det ett antal män som hyllat de som eldar asylboenden eller uppmanat andra att göra det som har blivit uthängda.

Jimmie Åkesson tar avstånd från de som eldar upp asylboenden

SVERIGE. Jimmie Åkesson har på Facebook gått ut och tagit avstånd från de som eldar upp asylboenden runtom i Sverige.

Anlagda bränder mot två asylboenden inatt

INRIKES. På måndagskvällen larmades det om att dörren till ett hem för asylsökare i Lund satts i brand. Motivet är ännu oklart men branden tros ha varit anlagd.

Vårdlokaler kan bli asylboenden

STOCKHOLM. Landstinget ska inventera samtliga vårdfastigheter för att kunna skapa boenden åt asylsökare. Så stor yta som möjligt ska gå till asylboendena.

Säpochefen och rikspolischefen till justitieutskottet efter bränder

INRIKES. Chefen för Säpo och chefen för rikspolisstyrelsen kallas nu till justitieutskottet efter flera bränder på asylboenden runtom i landet.

Brand på tilltänkt asylboende i Eskilstuna

INRIKES. Ett tilltänkt asylboende brändes ner i Eskilstuna. Byggnaden totalförstördes.

BILDER: Planerat flyktingboende i Särna började brinna

DALARNA. En brand uppstod igår i en byggnad i det lilla samhället Särna i Dalarna. Det fanns tidigare planer på att öppna flyktingförläggning i byggnaden.