Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sverige tog förra året emot näst flest kvotflyktingar i hela världen – somalisk chef på Migrationsverket bestämmer

MASSINVANDRINGEN. Sverige är det land som förra året tog emot näst flest så kallade ”kvotflyktingar” i hela världen, både relativt till folkmängden och i absoluta tal. Högsta chef över processen är den somaliska asylaktivisten Suad Ali hos Migrationsverket.

Fransk polis rensade upp läger i centrala Paris med illegala invandrare

MASSINVASIONEN. Rasfrämlingsaktivister i Paris reste snabbt upp ett tältläger åt invällare från tredje världen mitt i Paris.

Manifestation mot befolkningsutbyte i Stockholm på söndag

MANIFESTATION. På söndag anordnas en manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. Temat är ”mot befolkningsutbyte och för återvandring”.

Desperat läge i Filipstad: “Vi byter ut befolkningen”

FILIPSTAD. Uppdrag granskning sänder idag ett reportage – Larmet från Filipstad – om det alltmer desperata läget där inrikesfödda nu flyr från kommunen. Filipstad är en av de kommuner som tog emot flest migranter i förhållande till sin folkmängd under den så kallade ”flyktingkrisen” 2015.

Expo: “Det finns inga svenskar – alltså kan de inte bytas ut”

FAKE NEWS. Genom att definiera svenskar som alla som föds i Sverige och icke-svenskar som alla som föds utanför Sverige försöker Expo ”bevisa” att det inte pågår något folkutbyte.

Hälften av alla kvinnor som föder barn i Sverige har invandrarbakgrund

BEFOLKNINGSUTBYTET. Utbytet av det svenska folket går allt snabbare. Rasfrämlingar är ännu inte i majoritet, men hälften av alla barn som föds har mödrar med invandrarbakgrund.

EU anklagas för penningtvätt i samband med massinvasionen

EU. EU tvingas erkänna att de via FN skänker pengar till ”flyktingar” för att ge dem en snabbstart i Europa.

Hotellen i Frankfurt räcker inte till – “flyktingarna” får nybyggda bostäder

FRANKFURT. En del ”flyktingboenden” står tomma men nya och centralt lokaliserade bostäder byggs i Frankfurt. Endast ”flyktingar” får flytta in.

Invandringen har i grunden förändrat Sveriges befolkning

BEFOLKNINGSUTBYTET. Befolkningsstatistik från SCB visar att massinvandringen de senaste 30 åren grundligt har förändrat Sveriges befolkning.

Svenskors nativitet sjunker – invandrarna tar över

BEFOLKNINGSUTBYTET. I Sverige ser man samma trend som i Finland med sjunkande nativitet bland kvinnor som är födda i landet. Däremot ökar nativiteten bland invandrarmammorna. Situationen innebär att Sverige är ett av få länder i Europa där befolkningsmängden ökar.

Fler vita dör än det föds i 17 amerikanska delstater

USA. En ny studie visar att det år 2014 dog fler vita än vad som föddes i 17 amerikanska delstater. Den negativa trenden kommer sannolikt fortsätta givet en åldrade vit befolkning i USA.

Statistik: 2020 kan tyskar vara i minoritet i viktig demografisk grupp

TYSKLAND. Skrämmande statistik från bland annat OECD som sammanställts av Youtube-kanalen ”Black Pigeon Speaks” visar att med Angela Merkels invandringspolitik riskerar tyskar att redan 2020 bli i minoritet i den viktiga befolkningsgruppen män mellan 20-35 år. Ifall det tillåts att ske kommer Tyskland per automatik i framtiden totalt sett även få en icke-tysk majoritetsbefolkning.