Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Butik i Surahammar fick stänga efter bråk – polisen kom inte

INRIKES. Under förra veckan fick butiken Spargrossen i Surahammar utstå både hot och bråk. På grund av detta tillkallade man polis, men när dessa inte dök upp tvingades de anställda att helt enkelt stänga butiken för dagen.

SD bojkottar TV4 efter journalist försvarat attacken mot Åkesson

INRIKES. Sverigedemokraterna väljer att ändra sitt förhållningssätt till TV4 efter att en av deras medarbetare skrev ”Talk shit, get shot” och ”Skyll dig själv” på Twitter angående attacken mot Jimmie Åkessons hem.

Massiv polisinsats efter bråk vid Eritreanska föreningen

MÅNGKULTUREN. Eritreanska föreningen hade under söndagen en tillställning vid Folkets hus i Backa utanför Göteborg vilket slutade i att ett massivt polispådrag fick rycka ut sedan ett bråk mellan olika eritreanska grupper brutit u

Tre kvinnor misshandlades på spårvagn

INRIKES. Tre kvinnor misshandlades på en spårvagn i Göteborg. De attackerades med sparkar och slag.

Man mördad i en lägenhet i Sveg

INRIKES. Vid 3-tiden inatt kallades polisen till en lägenhet i Sveg efter ett bråk. När de kom till platsen hittar de en man död och ytterligare en allvarligt skadad. Flera personer har omhändertagits av polisen.

En anhållen misstänkt för grov misshandel efter storbråk

VÄRMLAND. Polisen larmades under lördagskvällen till ett asylboende i Årjäng där ett tiotal personer var inblandade i ett stort bråk. En asylsökare sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

Asylsökare missnöjda med maten – slog sönder saker

MASSINVANDRING. Under onsdagen bröt oroligheter ut på ett asylboende i Sunne i Värmland. Invandrare ska ha slagit sönder samt kastat saker omkring sig. Orsaken? De var missnöjda med maten.

Storbråk på asylboende i Tärnaby efter fotbollsmatch

VÄSTERBOTTEN. En fotbollsmatch på ett så kallat asylboende i Tärnaby slutade under söndagskvällen i stort slagsmål. Polisen var tvungen att kalla in ledig personal för att stävja bråket.

Bråk vid Bert Karlssons asylboende – en person förd till sjukhus

MASSINVANDRING. Under tisdagen bröt ett slagsmål ut i anslutning till asylprofitören Bert Karlssons asylboende i Skara. En person fördes till sjukhus och tre personer greps av polisen.

100 personer i bråk på Berts flyktingförläggning

MASSINVANDRING. Under tisdagskvällen uppstod ett storbråk på Bert Karlssons flyktingförläggning i Skara. Över 100 personer var inblandade i bråket och en anmälan om misshandel ska ha upprättats.

Bråk på asylboende – en person anhållen

MASSINVANDRING. Ett bråk ska ha brutit ut på asylboendet Gesunda i Mora under lördagskvällen. En person ska ha gripits och sitter nu anhållen.

Upplopp på flyktingboende

MASSINVANDRING. En familj boendes på ett flyktingboende i Vänersborg ska plötsligt ha blivit aggressiva och börjat kasta stolar omkring sig och krossat en ruta.