Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hitlertal dånade över Sundsvall

”Jag hörde Hitler, jag trodde inte det var sant” Överröstade cruisingbilarnas höga musik.

Krav på att ryskägt aluminiumsmältverk i Sundsvall ska förstatligas

Affärsman nära Putin äger smältverket Centerpartiet menar att fabriken gynnar den ryska krigsinsatsen i Ukraina.

Sundsvalls kommun förbjuder gangsterrap på fritidsgårdar

Vill ha en trygg miljö för barn och ungdomar Budskap om knark och kriminalitet ska inte spridas.

Se första maj-talen från Sundsvall

Missade du årets hyllning till den nordiska arbetaren? Nu finns talen på Peertube.

Motståndsrörelsen inbjuder till första maj-firande i Sundsvall

”Bröd till arbetarna – blod från politikerna!” Sympatisörer hälsas välkomna.

Alternativ för Sverige stämmer två vänsterextremister

SUNDSVALL. En polyamorös hen-man och en syndikalistkvinna som hällde surströmming på ett bord med informationsmaterial från Alternativ för Sverige stäms nu av partiet.

Sundsvall kommun tänker lägga ned etniskt svensk byskola: “Inte kostnadseffektiv”

SUNDSVALL. Majoritetsstyret bestående av S, V och C har beslutat att lägga ned Allsta skola i Sundsvalls kommun. Men kritiken från oppositionen är hård.

Flygbladsutdelning i Sundsvall

Den 21-22 mars delades ca 400 flygblad ut i Sundsvallsområdet av medlemmar från Näste 4.

Kvinna mördade kvinna i Sundsvall

MORD. En kvinna i Sundsvall har häktats för mord på bekant.

Dödsskjutning i Sundsvall

SKOTTLOSSNINGARNA. Polisinsatser i Sundsvall efter dödsskjutning.

Föredrag om judisk makt i Sundsvall

Söndagen den 24 november höll Näste 4 månadsmöte i Sundsvall. Dagen bjöd också på ett föredrag om judisk makt som framfördes av Marcus Hansson från Näste 3. Föredraget var väldigt informativt och proffsigt framfört, men det var också bitvis underhållande när filmer som avslöjade grovt hyckleri från vissa judiska opinionsbildare spelades upp. Föredraget och dagen […]

Toppsosse i Sundsvall döms för brott mot grundlagen

SUNDSVALL. En tidigare högt uppsatt socialdemokrat döms nu för brott mot tryckfrihetsordningen. Detta efter att hon i egenskap av ordförande för Överförmyndarnämnden försökt eftersöka en anonym källa som avslöjat missförhållanden inom myndigheten.

Kriminella utlänningar åtalas för tortyr i Sundsvall

INRIKES. En grupp afrikaner kidnappade en man i Sundsvall och filmade när de piskade honom naken. Därefter torterades mannen med eld. Men när SVT rapporterar om brottet mörkar man som vanligt kopplingen till regeringens migrationspolitik.

54 busskurer sköts sönder i Sundsvall

SUNDSVALL. För andra året i rad har Sundsvalls busskurer förstörts. Nytt för i år är att kommunen är säkra på att busskurerna skjutits sönder med en pistol eller ett gevär. Ingen har ännu tagit på sig attackerna.

Svenska kyrkan öppnar Pride Sundsvall

SUNDSVALL. Gustav Adolfs kyrka i Sundsvall inledde prideveckan i Sundsvall under söndagen med något som kallas för ”regnbågsmässa” och ett homosexuellt par uppträdde ett år efter sitt giftermål i samma kyrka.

Nu blir det andra bullar för zigenarna i Sundsvall

INRIKES. Husvagnslägret med så kallade tiggare på Södra kajen i Sundsvalls hamn har länge varit en tankenöt för kommunens politiker. Efter att inte har hittat någon lösning så väljer man nu att vräka zigenarna.

Nya Dagbladet granskar mediadrevet mot Motståndsrörelsen i Sundsvall

MEDIA. Nya Dagbladet har granskat Sundsvalls Tidnings drev om att Nordiska motståndsrörelsen hyr en gymnastiksal av Sundsvalls kommun. Bakom drevet står en invandringsvurmande journalist som inte kan förklara nyhetsvärdet i sina ”avslöjanden”.

Lokalmedia försökte få Motståndsrörelsen portad från gymnastiksal – misslyckades

SUNDSVALL. Lokalmedia har förklarat krig mot mötesfriheten i Sundsvall och förlorat. Motståndsrörelsen får hyra kommunens lokaler även om det retar journalister och maktgalna socialdemokrater.

Polisen skrev ut signalement på svart åldringsrånare – skyller det på offret

SUNDSVALL. Polisen i Sundsvall vill inte ta ansvar för att de skrivit ut signalementet på en svart åldringsrånare utan betonar att beskrivningen kommer från offret.

“Hälften av eleverna har utländsk bakgrund”

SUNDSVALL. Hälften av eleverna på skolan i Bredsand är inte svenskar, samtidigt som skolan får extrastöd för att integrera utlänningarna har Sundsvalls kommun fått stoppa inköp, vikariat och nya anställningar på andra skolor i kommunen.

Tiggare tjänade inte tillräckligt med pengar – lämnades på E4:an av sin chef

SUNDSVALL. Natten mot idag hittade polisen en tiggare som gick mitt på E4:an strax utanför Sundsvall. Mannen uppger att hans chef dumpade honom mitt på vägen då han tjänade för lite pengar på sitt tiggande.

Kommun ska stoppa det nationella uppvaknandet

NORRLAND. I Sundsvall oroar sig kommunen över den ökande nationella aktivismen i staden. Därför har man nu tagit hjälp av ”Den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism” som leds av den ökände Mona Sahlin som är engagerad i Expo och tidigare var partiledare för Socialdemokraterna.

Farlig man rymde på permissionen – polisen har inga spår

INRIKES. En 26-årig man har rymt från rättspsyk i Sundsvall och uppges vara farligare än man tidigare påstått. Polisen söker inte aktivt efter mannen som nu kan vara var som helst i världen.

Somalier dömd till samhällstjänst för våldtäkt av 12-årig flicka

SUNDSVALL. En somalisk medborgare som är 18 år har nu dömts för en brutal våldtäkt på en 12-årig flicka i Sundsvall. Straffet blev endast samhällstjänst.