GLOBALISM. Under en elektronikmässa i Tel Aviv talade den tidigare Mossadchefen Tamir Pardo om vikten av att globalistiska krafter kontrollerar sociala medier för att bekämpa ”fake news”. ”Tänk er att varje konto på nätet måste kopplas till ett bankkonto. Bankkonton kan vi kontrollera”, sade den före detta spionbossen bland annat.

Juden Tamir Pardo, som ledden den ökända israeliska säkerhetstjänsten Mossad mellan 2011 och 2016, talade nyligen under en elektronikmässa i Tel Aviv om ”internethoten mot demokratierna”.

Pardo tryckte framförallt på sociala medier, som han uppenbart anser problematiskt eftersom dessa inte ligger under något centralt globalistiskt organs kontroll. Enligt Pardo går sociala medier att jämföra med kärnvapenhotet under Kalla kriget.

— Då bildades IAEA för att hindra spridning. Dess succé var inte total, men utan dess insats hade vi knappast suttit här i dag. Vi måste nu upprätta ett liknande internationellt organ för att gemensamt bekämpa botar och fake news, sade han.

En åtgärd som nämndes av Pardo var att koppla konton på sociala medier till bankkonton, eftersom dessa står under ”deras” kontroll.

— Tänk er att varje konto på nätet måste kopplas till ett bankkonto. Bankkonton kan vi kontrollera. Bara detta skulle komplicera sabotörernas uppgift oerhört.

Under talet pekades också Ryssland ut som den största boven i dramat, och enligt Pardo är det ”uppenbart” att man exempelvis påverkade det senaste amerikanska presidentvalet till Donald Trumps fördel med ”tiotusentals botar” på sociala medier.

— Men deras operationer tyder inte på något större förnuft. De lämnar oftast spår efter sig som gjort det möjligt för oss lägga ihop två och två, hävdade han.

Pardo citeras av den judiska och globalistiska dagstidningen DN, som får kritik i kommentarsfältet för att okritiskt återge en före detta Mossadchefs påståenden om Ryssland.

”Anser dn att mossad (till skillnad från ryska intressen) är en ”neutral” källa? kom igen alla med en hjärna blir misstänksam när en säkerhetstjänst föreslår att varje fb konto ska kunna knytas till ett bankkonto sorry dn men ni är inte trovärdiga”, skriver exempelvis en läsare.

Källa:
Mossadchef efterlyser internationellt organ mot botar och falska nyheter


  • Publicerad:
    2018-12-27 11:30