KOMMENTAR Invandringskrisen vid vitryska gränser fortsätter. Hur ska den lösas?

Vi har nog alla hört vad det är som pågår vid gränsen mellan Polen och Vitryssland just nu.

Nordfront har tidigare rapporterat om att influgna araber blir framfösta av vitryska soldater mot den polska gränsen, där polska soldater står på vakt bakom taggtråd.

Enligt uppgifter kan det röra sig om 30 000 illegala invandrare, och det råder fortfarande ett dödläge där ingen av länderna vill ha invandrarna.

I media har det framkommit att det är den vitryska regeringen som har flugit in invandrarna och tvingat dem mot polska gränsen. Det spekuleras om att detta kan vara en hämnd mot EU för sanktioner och påverkanskampanjer efter fjolårets händelser i landet.

En attack mot européerna

Jag är försiktigt sympatisk till Vitryssland. För som vi tidigare har skrivit om så trotsar de globalisternas intressen. Såväl EU-toppar som judiska lobbygrupper hade hellre önskat sig ett Vitryssland som tog emot hundratusentals invandrare, omfamnade kulturmarxism och allierade sig med NATO mot Ryssland.

Men den senaste tidens händelser har sänkt landets trovärdighet i mina ögon. Den troliga förklaringen till att invandrarna blir fösta mot EU är som nämnt att det är en typ av hämnd. Problemet är att hämnden inte drabbar de stater som Vitryssland är arga på, utan på alla europeiska folk.

Det Vitryssland gör måste betraktas som en biologisk attack mot européerna, då en ny våg av massinvandring skyndar på folkutbytet. Den här typen av handlingar kan vi inte acceptera, här hade en sund stat rutit ifrån.

Visst är detta ett komplext maktspel mellan olika stater, men den här konflikten måste lösas på ett annorlunda sätt.

Så vad är den bästa, mest realistiska lösningen på problemet? Vitryssland borde flyga tillbaka rasfrämlingarna till Mellanöstern i utbyte mot att EU lägger ned sina sanktioner mot landet och låter dem vara.