PROPAGANDA. Den svenske statsministern Stefan Löfven (S) lovar i en ny partifilm att göra Sverige till ett ”ännu bättre” land. I det av våldtäkter, mord, skottlossningar, bränder och bombdåd härjade landet, nämner Löfven problem som ”privatjets för unga”.


Statsminister Löfven lovar i socialdemokraternas nya partifilm att göra Sverige ”ännu bättre”.

Sverige är numera ett land som turister varnas för att besöka. Det förekommer dagligen våldsamheter i form av våldtäkter, skottlossning, knivmord, bilbränder, rån och bombdåd. Den grundlagsstadgade yttrandefriheten håller på att bli ett minne blott inte minst genom den luddiga paragrafen ”hets mot folkgrupp” som flitigt används för att tysta regimkritiker.

Ett uttryck för den minskande yttrandefriheten är att regimkritiska kanaler löper allt högre risk att raderas på exempelvis Youtube.

Det är inte ovanligt att gamla och sjuka blir liggande i sin egen avföringolika boenden, att de vanvårdas eller rentav svälter ihjäl. Sjuka människor dör i vårdköerna då vården inte längre räcker till.

Statsminister Stefan Löfven (S) nämner i en ny partifilm från Socialdemokraterna inget om de våldsamheter och bristande välfärd som numera präglar landet, utan påstår att Sverige ”under hundra år gått från brutal fattigdom till förebild” och att hans parti nu skapat ”ett starkt samhälle för alla”.

—  Nu behöver vi göra det igen, säger Löfven.

Löfven berättar också att ”Sverige är fantastiskt” och att det finns ”rikedom och framtidstro”, men sticker inte under stol med att det finns vissa problem som att ”privatjets ska marknadsföras till unga vuxna” samt att ”vi har pensionärer som inte har råd att bjuda sina barnbarn på bio”.

— Vi socialdemokrater vet att en ännu bättre framtid är möjlig, avrundar Löfven propagandafilmen.

Källor:
Löfven lovar göra Sverige ”ännu bättre”


  • Publicerad:
    2019-08-07 14:40