SATIR. Användning av miljögifter och GMO-grödor kan få oanade konsekvenser.

Nyligen skrev Nordfront om att Frankrike förbjuder ogräsmedlet Roundup. Medlet är tillverkat av det multinationella bolaget Monsanto och används av bönder tillsammans med GMO-grödor som är genmanipulerade för att tåla Roundup.

Vi på Nordfront har i dagarna kommit över en bild som låg till grund för beslutet i Frankrike. Bilden visar en framtidsvision över vad som kan hända om vi fortsätter att använda oss av genmanipulerade grödor och giftiga kemikalier i vårt jordbruk.

Bonden-och-insekter

Klicka för större

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-06-23 20:27