NORDFRONT Har du vad som krävs – eller är du dyslektiker?

Nordfronts nyhetsredaktion säkerställer att det dagligen publiceras flera intressanta nyhetsartiklar på Nordfront. Nyhetsredaktionen består av ett flertal personer som delar på denna arbetsbörda och ju fler som hjälper till desto bättre kan vår nyhetsrapportering bli, både sett till kvantitet och kvalitet.

Därför söker Nordfront nu fler skribenter till nyhetsredaktionen. I första hand söker vi personer som är villiga att lägga någon kväll i veckan på att skriva ett gäng nyheter och delta på nyhetsredaktionens möten. Men all hjälp är bättre än ingen hjälp och det går också bra att bara skriva någon enstaka nyhet i veckan.

Det är inget krav att vara politiskt aktiv för att få skriva nyheter för Nordfront, men det är en fördel om man kan ange betrodda personer som referenser som kan intyga att man delar Nordfronts politiska grundvärderingar.

Nya skribenter kommer få tydliga instruktioner och en kort utbildning i hur man skriver nyheter. Alla nyheter som skrivs blir också korrekturlästa och man får återkoppling på sina artiklar. Inga tidigare erfarenheter av skrivande krävs därför och i princip alla normalbegåvade svenskar kan bli helt okej journalister, även om många inte tror det till en början.

Är du intresserad av att pröva på att skriva nyheter för Nordfront? Kontakta då vår nyhetsredaktör Simon Holmqvist på någon av följande kanaler:

E-post: simon.holmqvist@nordfront.se

Telegram: @SimonNide