Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ny SSU-skandal: Medlemmar var tveksamma till homosexuella blodgivare

Av Simon Holmqvist, 2018-10-30
simon.holmqvist@nordfront.se

SOSSERI. Efter måndagens ”avslöjande” om att det finns troende muslimer i det mångkulturella SSU har allt fler upprörda socialdemokrater hört av sig till media med berättelser om hur exempelvis medlemmar varit tveksamma till att bögar ska få donera blod. Samtidigt verkar SSU:s förbundsordförande Philip Botström vara den ende sossen i hela Sverige som inte känner till fenomenet.

Att det fanns medlemmar som var tveksamma till att bögar ska då donera blod var ”det värsta” enligt många SSU-medlemmar. Bilden är en illustration.

Nordfront skrev tidigare idag om Expressens så kallade avslöjande om att troende muslimer har en stark falang inom Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU, och framförallt i distriktet Skåne – vilket beror på att det innefattar mångkulturella metropoler såsom Malmö och Helsingborg.

Avslöjandet har lett till att allt fler socialdemokrater har vågat komma ut och berätta om hur den muslimska falangen har agerat inom förbundet. En av de största nya skandalerna är att den muslimska falangen under årets årskonferens ska ha uttryckt tveksamhet till att bögar ska donera blod. Något som enligt många sossar som Expressen talat med var ”det värsta” på hela årskonferensen. Betydligt värre än den hotfulla stämningen som uppstod när ”20 stora killar” omringade människor för att ”skrämma folk så att de inte vågar rösta på det man vill, och inte vågar prata” under samma möte.

— Jag kan bekräfta att det fanns en motion om homosexuellas möjligheter att donera blod. Det förekom en debatt där en sida var för att homosexuella skulle ha samma rättigheter som heterosexuella, säger en mötesdeltagare.

— SSU Malmö och Hässleholm sa att homosexuella är smutsiga, att de har större risk att få sjukdomar för att de ”ligger runt i större grad”, vilket inte stämmer, berättar en annan.

— Argumenten från motståndarsidan var inte grundade på politisk och saklig grund utan snarare på fördomar, säger ytterligare en anonym mötesdeltagare.

Det stämmer dock inte att påståendet att homosexuella ”ligger runt” mer och därmed i högre utsträckning också exponeras för könssjukdomar än heterosexuella är osanna eller att de bygger på fördomar.

Redan på 80-talet försökte den homosexuelle psykologiforskaren Andrew Mattison motbevisa ”myten” om den dekadenta homokulturen i studien The Male Couple (McWhirter and Mattison, 1984), som han gjorde tillsammans med sin ”partner” David P. McWhirter. Man lyckades inte i hela USA hitta ett enda monogamt bögpar som lyckats hålla ihop i mer än fem år. Istället för att uppnå sitt mål med studien tvingades man att dra slutsatsen att otrohet bland homosexuella män inte var ett problem för deras förhållanden, utan snarare en förutsättning för att man skulle kunna hålla ihop överhuvudtaget.

1978 publicerade psykologen Alan P. Bell och sociologen Martin S. Weinberg boken ”Homosexualities: A Study of Diversity Among Men and Women”, där man bland annat konstaterade att 28 procent av alla bögar som deltog i en undersökning hade haft mer än ettusen sexpartners, samtidigt som 79 procent av dem uppgav att mer än hälften av deras sexpartners hade varit helt främmande män. Enligt samma studie hade endast en procent av alla bögar haft mindre än fem sexpartners under hela sitt liv.

LÄS MER: Aftonbladet-judinna om SVT-runkaren: ”Bögar gör så här!”

Ytterligare en skandal under det ovan nämnda årsmötet var när de unga socialdemokraterna skulle avsluta mötet genom att stämma upp i den marxistiska hymnen ”Internationalen”. Då ska den muslimska falangen istället ha dragit igång med en sång på arabiska, som överröstade de övriga – förmodligen till stor del svenska – mötesdeltagarna. SSU fick därmed klara sig utan ”Internationalen” det året.

— Att inte ens köra arbetarnas låt i arbetarnas förbund och i stället en sång som hälften inte ens förstod, kändes som att spotta på socialdemokratin, säger en SSU-medlem.

SSU-bossen: ”De kan ha hemlighållit uppgifterna”
Den ende socialdemokraten i hela landet som tycks vara helt ovetandes om att det mångkulturella SSU har en muslimsk falang verkar vara förbundets ordförande Philip Botström. Han skyller sin okunskap om sitt eget förbund på att ”partikamrater kan ha hemlighållit uppgifterna” för honom.

— Om de här uppgifterna stämmer så antar jag att det finns människor som inte velat att de ska komma till min kännedom, säger han när Expressen konfronterar honom.

SSU-bossen Philip Botström under en manifestation på Medborgarplatsen 2015. Foto: Jonatan Svensson Glad (CC BY-SA 4.0 International) – 29 October 2015 manifestation at Medborgarplatsen (50).JPG från Wikipedia Commons. .

Men samtidigt låter han hälsa att det inte finns plats för medlemmar i SSU som ”strider och agerar mot partiets grundläggande värderingar”.

— Är det så att medlemmar gått över gränsen så ska det få tydliga och kraftfulla konsekvenser, säger han.

Den etniska uppsättningen inom SSU borde dock ha kunnat ge honom en ledtråd. I somras cirkulerade en bild på styrelsen för SSU Hylte i Halland, som talade ett så tydligt språk att SSU Halland snabbt fick plocka ned den från sin Facebooksida.

Den omtalade bilden på SSU Hyltes styrelse.

På fotot ser man att sex av de nio ledamöterna är östafrikaner. Den enda ledamoten som ser svensk ut på bilden är en kvinna med dvärgväxt som står längst fram – en bild som symboliserar hur många SSU-föreningar ser ut i landet. Östafrika domineras av islam och till viss del ortodox kristendom, med andra ord värderingar som kan antas stå långt ifrån Socialdemokraternas kulturmarxism och homolobbyvurmande.

Men det har nog Philip Botström aldrig reflekterat över.

Källor:
Uppgifter: SSU-falang om homosexuella: ”Smutsiga”
The Male Couple (McWhirter and Mattison, 1984)
Homosexualities: A Study of Diversity Among Men and Women (Bell and Weinberg, 1978)


  • Publicerad:
    2018-10-30 13:00