Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SSU vill utreda kriminaliseringen av narkotika

Flera distrikt vill se en avkriminalisering Majoriteten vill ha en utredning innan ställningstagande.

Hög brottsbelastning bland SSU-toppar

Trafikbrott, våldsbrott och plagiat SSU styrs av ett gäng kriminella rasfrämlingar.

Skattebetalarna fick betala sossefest i Karlstad

KORRUPTION. Skattebetalarna i Karlstad fick betala kalaset när socialdemokraternas ungdomsförbund SSU, hade grillfest förra sommaren. 50 000 kronor av folkets pengar finansierade sossarnas lyxiga grillfest.

SSU anmäls för HMF

CENSUR. SSU i Malmö har anmälts för hets mot folkgrupp efter att ha velat krossa sionismen.

SSU stal Nordiska motståndsrörelsens slagord på 1 maj – kritiseras av judisk makt-grupp

SIONISM. ”Nog är nog – krossa sionismen!”, skanderade Nordiska motståndsrörelsen i Ludvika på första maj. Detta gjorde även SSU:s första maj-tåg i Malmö, vilket upprör Svenska kommitten mot antisemitism.

Maktkamp inom SSU mellan kommunister och islamister

POLITIK. ”Islam är lösningen på alla världens problem”, menar en islamistisk falang som nu försöker att ta makten över SSU, Socialdemokraternas ungdomsförbund. Men en kommunistisk falang kämpar med fula knep emot utvecklingen och förespråkar istället ateism i Marx och Lenins anda.

Främlingar i Malmö missnöjda – moské snart inte synlig från alla håll

ISLAM. Muslimer i Malmö är upprörda över en ny detaljplan som hotar att göra deras moské mindre synlig. De har nu överklagat beslutet till stadsbyggnadsnämnden.

Ny SSU-skandal: Medlemmar var tveksamma till homosexuella blodgivare

SOSSERI. Efter måndagens ”avslöjande” om att det finns troende muslimer i det mångkulturella SSU har allt fler upprörda socialdemokrater hört av sig till media med skräckberättelser om bland annat ”homofobi” inom förbundet. Samtidigt verkar SSU:s förbundsordförande Philip Botström vara den ende sossen i hela Sverige som inte känner till fenomenet.

Muslimska fundamentalister kontrollerar SSU Skåne

SOSSERI. En falang som vill främja islam har kontroll över SSU Skåne, samtidigt som Socialdemokraterna inte törs agera. Flera medlemmar går inte med i Pride, samtidigt som en tidigare ordförande och riksdagskandidat bland annat har kritiserat ateism och sagt att ”islam är lösningen på alla världens problem”.

SSU slår fast att Sverige ska vara en stormakt inom flyktingpolitiken

POLITIK. Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU vill att Sverige bereder väg för ännu fler rasfrämlingar och vill att alla delar inom socialdemokratin gemensamt tar ansvar för vad man kallar en långsiktigt hållbar asyl- och migrationspolitik.

SSU vill tvinga alla skolor att ta emot icke-svenska elever

POLITIK. SSU vill att alla fristående och kommunala skolor ska tvingas ta emot icke-svenska elever för att få en mer blandad elevsammansättning för att underlätta folkutbytet ytterligare.

SSU stänger ute vita på sina rasistmöten

RASISM. Socialdemokraternas ungdomsförbund anordnade under måndagen ett möte där enbart så kallade rasifierade personer fick delta. När ungdomsförbundet möts av kritik vägrar man att ta avstånd från rasismen.

SSU Norrbotten misstänks för miljonsvindel – skyller på medlemmar

I maj detta år uppdagades det att SSU i Norrbotten har lämnat in falska bidragsansökningar till landstinget åren 2009 och 2010.