RÄTTSSKANDAL. Andreas Carlsson attackerades först av vänsterextremister och jagades sedan av rättsväsendet i över två års tid innan han friades. Nu åtalas han för att ha kallat åklagaren som låg bakom den orättvisa förföljelsen för ”negeråklagare”.

Tidigt under valrörelsen 2014 genomförde en stor grupp vänsterextremister ett oprovocerat överfall mot ett mindre sällskap med nationalister som var ute och festade på Möllan i Malmö. Attacken gick dock inte som tänkt utan slutade med att de angripande vänsterextremisterna var de som fick värst skador. Det var efter denna incident som Showan Shattak helgonförklarades i etablerade medier. På den här tiden var Shattak en del av terrororganisationen Revolutionära fronten, vilket Nordfront kunde avslöja. Idag kandiderar Shattak till kommunfullmäktige i Malmö för Vänsterpartiet.

Shattak har öppet sagt att det är okej att sparka på liggande människor med ”fel” åsikter.

Andreas Carlsson, som var aktiv i Svenskarnas parti, var en av nationalisterna som attackerades av Shattak och de andra vänsterterroristerna. Då lögnpressen målade ut händelsen i Malmö som en ”nazistattack” på oskyldiga feminister trodde Carlsson att han inte skulle få en rättvis rättegång och flydde landet. Denna bedömning visade sig sedan korrekt då Carlsson av tingsrätten dömdes till tre års fängelse för två fall av grov misshandel. Carlsson lyckades dock först hålla sig undan i över ett års tid innan han greps sent under 2015 i Ukraina och i början av 2016 utlämnades till Sverige.

Andreas Carlsson på Facebook under tiden rättsväsendet förföljde honom.

I juli 2016 dömdes Carlsson av tingsrätten innan han lyckligtvis lyckades överklaga domen och lögnerna i media till trots senare under året friades helt. Samtidigt som Carlsson friades av hovrätten dömdes hans kamrat Martin Clausen, som tidigare friats i tingsrätten, till tre års fängelse för grov misshandel. Hovrätten erkände att nationalisterna attackerats och att Carlsson hållit sig inom gränsen för nödvärnsrätten medan Clausen ansågs ha använt för mycket våld mot Shattak. Som Nordfront tidigare skrivit pågår det en insamling för att täcka upp Clausens kostnader för böter och skadestånd.

Skandalen fortsätter
Man hade kunnat tro att det svenska rättsväsendet skulle lämna Andreas Carlsson i fred efter att den oskyldige mannen förföljts i över två års tid. Man hade också kunnat hoppas att rättsväsendet skulle ha åtalat vänsterextremisterna som attackerade nationalisterna. Men istället kommer nu ett nytt åtal mot Carlsson eftersom han har ”förolämpat” kammaråklagaren som ledde förundersökningen mot honom.

Det var i Motgift strax efter den friande hovrättsdomen som Carlsson kallade åklagaren Neela Frisell för ”negeråklagare”. Omedelbart började ordvalet att utredas av det svenska rättsväsendet som inte har tid att utreda riktiga brott. Tidigare i veckan kom rättsväsendet till slut fram till att man ska åtala Carlsson för ”grovt förtal”.

När den Bonnierägda tidningen Expressen triumfatoriskt skriver om det nya rättsövergreppet mot Carlsson ljuger tidningen fortfarande om överfallet på nationalisterna:

[2014] hamnade [Carlsson] tillsammans med flera andra i bråk med en feministisk demonstration. Flera personer skadades i bråket, däribland Showan Shattack.

Att bli attackerad av vänsterextremister är inte att ”hamna i bråk” med ”en feministisk demonstration”. Att bråket skulle ha haft något med feminism att göra är en konspirationsteori som de etablerade lögnmedierna spred 2014. Händelsen beskrevs då i media som att ”nazister” attackerat oskyldiga personer som deltagit i en fredlig manifestation för feminism, vilket hovrätten i sin dom 2016 fastslog var en total lögn. Ändå återupprepar Expressen denna lögn 2018.

Sverige i år är 1984 på riktigt:

Offer är förövare. Sanning är förtal. Lögner är god journalistik.


  • Publicerad:
    2018-03-04 13:20