USA. Senator Rand Paul har fått mer än nog av sionisten John McCain och kallade honom nyligen för en krigshetsande mördare och menar att det amerikanska folket bör vara glada över att han inte styr landet.

Republikanerna Rand Paul och John McCain.

Efter att den republikanske senatorn John McCain attackerade president Donald Trump och hans legitima kritik mot media gick McCains partikamrat och senatorkollega Rand Paul till kraftigt angrepp mot den aggressive krigshetsaren som länge varit en av de främsta förespråkarna för USA:s sionistiska krig ute i världen.

— Allt han säger om presidenten är färgat av hans egen personliga konflikt med president Trump. Det bör tas med en nypa salt med tanke på att det är John McCain som är den som förespråkar krig överallt. Ifall McCain hade fått bestämma hade USA varit i ett krig utan slut, sade senatorn.

McCain har under den senaste tiden anklagat Trump för att vara en diktator, samt påstått att Trump vill avskaffa den fira pressen. Han avslöjades även nyligen med att konspirera mot Trump över telefon med en rysk hackare som lurade honom att han var Ukrainas premiärminister.

Det McCain syftar på är president Trumps angrepp mot många av de lögner som globalistmedia har serverat till folket för att till varje pris försvara globalismen.

Paul menar dock att det inte finns något som tyder på att Trump vill begränsa pressens frihet, utan att han endast uttrycker sin åsikt.

— Jag tror mer det handlar om en utrikespolitisk debatt där Trump och McCain sitter på motsatta sidor om varandra. Jag tenderar också att sympatisera med presidenten i detta. Vi önskar inte att fortsätta med dessa regimskiften överallt i världen, förklarade Paul.

Globalisternas krig världen över har medfört negativa konsekvenser för nästan alla världens nationer. Detta då det skapat terrororganisationer och flyktingströmmar som legat bakom den massiva främlingsinvasionen som breder ut sig över hela Europa och som förstås välkomnats av samma globalistiska krafter.

— Ifall du tittar på kartan ser du säkert minst sex olika länder där John McCain har förespråkat att vi sätter in marktrupper, tillade Paul

Senator Rand Paul är son till den libertarianske politikern Ron Paul, som med en strikt icke-interventionistisk linje misslyckades med att ta hem det republikanska partiets nominering till presidentkandidat i valen 2008 och 2012.

Han har även anklagats för antisemitism efter att inte ha applåderat entusiastiskt nog under det ökända sektmöte som hölls i den amerikanska kongressen 2015 när Israels premiärminister Benjamin Netanyahu under upprepade och stående ovationer talade för de samlade federala lagstiftarna.

Källa:
Rand Paul: John McCain er en krigshissende drapsmann


  • Publicerad:
    2017-02-23 11:00