STORBRITANNIEN. Muslimska rasfrämlingar drabbade samman med engelsmän i London när Tommy Robinson höll ett yttrandefrihetsvänligt tal.

Under söndagen höll kontrajihadisten Tommy Robinson ett yttrandefrihetsvänligt tal på Speakers’ Corner i Hyde Park i London. Robinson gav bland annat stöd till den österrikiske identitären Martin Sellner samt dennes amerikanske flickvän Brittany Pettibone som greps för några veckor sedan när de försökte ta sig in i Storbritannien för att i sin tur hålla tal och intervjua olika människor.

Upprörda av den utnyttjade yttrandefriheten gick rasfrämmande muslimer till attack mot publiken som samlats för att lyssna på talet, varpå tumult uppstod och polisen kände sig tvungen att gå emellan kombattanterna. I en video som publicerats av RT kan man se en muslimsk man anfalla engelsmännen med ett batongliknande föremål:

Det är inte första gången, ens för den här månaden, som Robinson hamnar i våldsamma situationer. För två veckor sedan blev han hotad till livet av afrikanska invandrare i Italien och dagen därpå blev han attackerad av AFA i London. Båda gångerna har han varit på plats i egenskap av reporter, tillsammans med sitt kamerateam.

Källor:
Islamin vastustajat ja kannattajat ottivat yhteen Lontoossa
Tommy Robinson releases video of himself fighting with masked men outside McDonald’s


  • Publicerad:
    2018-03-22 06:00