INRIKES. Mattias Karlsson (SD) skriver i ett inlägg på Facebook att han tackar kvällspressen för att de hjälper till att avslöja ”gravt ideologiskt avvikande tokstollar” inom Sverigedemokraterna.

Mattias Karlsson skriver till dem som inte köper idén om den öppna svenskheten: ”Vi vill inte ha dig”.

Efter att bland annat tidningen Expressen hängt ut en SD-kandidat i Växjö som sagt att ”man ska vara född svensk och ha svenska föräldrar” för att kunna anses som svensk, skrev Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson följande inlägg på Facebook:

Enligt Mattias Karlsson är det ett absolut krav att alla sverigedemokrater tror på principen om ”öppen svenskhet”, som innebär att alla människor kan bli svenskar.

Till alla medlemmar som är kritiska mot idén om öppen svenskhet har Karlsson ett tydligt besked: ”Stryk dig från listan och lämna partiet!”

Det som Karlsson kallar den ”hårdaste screenings-process som något parti någonsin haft” syftar på den massiva utrensningsaktion som Sverigedemokraterna har genomfört under de senaste åren. Medlemmar som har uttryckt sig kritiskt mot islam, mot ägarkoncentrationen i medierna eller mot partiets anpassning till etablissemanget i fråga om öppen svenskhet, homoadoptioner och annat har helt sonika uteslutits.

Att Sverigedemokraterna tar hjälp av både lögnmedia och Expo för att jaga obekväma kritiker placerar partiet i en särställning inom svensk politik som för tankarna till diktaturer som de forna öststaterna.

Källa:
SD tackar kvällspressen för hjälp med att spåra upp ”ideologiskt avvikande” kandidater


  • Publicerad:
    2018-08-20 09:50