Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Carl Bildt ska utreda Sveriges underrättelseverksamhet

Första översynen på tjugo år Ska bland annat kartlägga hot mot Sverige.

Carl Bildt på Kissingers 100-årskalas

Skryter öppet om krigsförbrytarkalas i London Den uråldrige juden Kissinger har nu levt i över ett sekel.

Mediernas psykologiska krigföring mot befolkningen

Nordfront har kartlagt hur många tillfällen Putin har nämnts på Expressens och Aftonbladets löpsedlar Resultatet visar att befolkningen systematiskt hjärntvättas.  

Uppgifter: Carl Bildt kan göra comeback som utrikesminister

Inga ministerposter till SD i den ”blåbruna” regeringen Men ärkeglobalisten Carl Bildt kan bli utrikesminister.

Lundin-toppar åtalas för medhjälp till folkrättsbrott

Styrelseordförande och tidigare VD åtalas Bolagets verksamhet gav regeringen skäl att genomföra militära offensiver med civila offer, menar åklagaren.

Världsmedborgaren Carl Bildt har fått toppjobb på WHO

GLOBALISM. Den tidigare statsministern Carl Bildt (M) har fått ett nytt fint toppjobb som ansvarig för att sprida vaccin för Världshälsoorganisationen (WHO).

Carl Bildt saknar EU-flaggan – vill se munkavel på Tegnell

INRIKES. Den före detta statsministern Carl Bildt är irriterad på statsepidemiolog Anders Tegnell och vill att han beläggs med munkavel. Han retar sig även på att EU-flaggan inte visas under presskonferenserna.

Carl Bildt: ”Globalisera ansträngningarna för att bekämpa det globala viruset!”

INRIKES. I en intervju rörande den pågående coronakrisen för SVT Morgonstudion hävdar Carl Bildt att endast ökad globalism kan lösa denna kris. Han säger sig veta att coronaviruset inte har skapats i ett laboratorium och kallar USA:s utrikesminister Pompeo för propagandist.

Carl Bildt: ”Världen behöver en ny global auktoritär institution med maktmedel”

GLOBALISM. Superglobalisten Carl Bildt använder nu coronakrisen som förevändning för att föreslå en ny världsomspännande ”institution” som med auktoritära maktmedel ska kunna ingripa över hela världen.

Turkiet öppnar gränsen mot Europa – risk för ny okontrollerad asylvåg

TURKIET. Efter att över 30 turkiska soldater dödats i strider i Syrien så tillkännagav Turkiet på torsdagskvällen att landet öppnar gränsen mot Europa. Trots det avtal man haft med EU sedan 2015 kommer Turkiet inte längre att hindra syriska flyktingar från att ta sig vidare till Europa.

Carl Bildt och Pierre Schori vill att Europa tar ”hem” IS-terrorister

MÅNGKULTUREN. Bland annat Carl Bildt och Pierre Schori kräver nu i ett öppet brev att Europa ska ta emot de medborgare som anslutit sig till IS för att delta i det brutala kriget för sin religion i Syrien.

Carl Bildts fru lämnar Moderaterna — anklagar partiet för “sovjetiskt mygel”

POLITIK. Moderaterna sysslar med ”sovjetiskt mygel”, menar EU-parlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt under en pressträff där hon meddelar sitt avhopp från partiet. ”Moskvafasoner”, instämmer maken Carl Bildt, som är kritisk till att hans hustru petats från Moderaternas kandidatlista till nästa års EU-parlamentsval.

Carl Bildt går till attack mot Trump

SVERIGE. Sveriges förre statsminister och utrikesminister Carl Bildt tillhör den grupp verklighetsfrånvända politiker som reagerat negativt på USA:s president Donald Trumps uttalanden om Sverige. I en debattartikel i The Washington Post utmålar Bildt invandringen till Sverige som en framgångssaga. 

Sverigebaserat oljebolag misstänks för grovt folkrättsbrott

STORFINANSEN. Två chefer i det svenska oljebolaget Lundin Petroleum har delgivits misstanke om grovt folkrättsbrott. Det misstänkte brottet ska ha skett i Sudan i samband med att regeringen dödade och fördrev tusentals människor som bodde i de områden där Lundin Petroleum ville borra efter olja.

Ny gymnasie- och kunskapslyftsminister medlem i ökänd tankesmedja

SVERIGE. Anna Ekström har utsetts till ny gymnasie- och kunskapslyftsminister. Hon tar vid efter Aida Hadzialic som avgick efter avslöjande om rattfylleri. Ekström har tidigare företrätt Skolverket som generaldirektör. Utöver sin nya ministerpost är Ekström även medlem i Trilaterala Kommissionen som anses föra en dold agenda.

Carl Bildt rekryteras av judisk oligark

RYSSLAND. Sveriges före detta statsminister Carl Bildt har rekryterats till energibolaget LetterOne, ägt av den judiske oligarken Michail Fridman.

EU ska bekämpa människosmugglingen över Medelhavet

EUROPA. EU tredubblar sina sjöinsatser på Medelhavet. Insatser med militär prägel ska också sättas in mot människosmugglarna i syfte att förhindra fler olyckor på Medelhavet.