Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
polisbil

Uppgifter: Bögpolisen som ofredat manliga kollegor är Göteborgs polischef!

Polischef som antastade manliga kollegor ska vara Teodor Smedius Känd för politiska ställningstaganden, BLM-aktivism och genus.

Bögpolis utreds efter ”puss-attacker” mot kollegor

Höll fast manliga kollegor och pussade på munnen Erik Nord har förtroende för bögpolisen.

polisbil

Poliser flyttas från Göteborg till Stockholm

Gängkriminaliteten griper tag om huvudstaden ”Stockholm har det jobbigt nu”. 

Polisman: ”Vad fan håller Teodor Smedius på med?”

Anlitar PK-konsulter för värdegrundsdressyr ”Demonstrationerna prioriteras efter budskap, vänster så ska vi inte ingripa, höger, ja då ska de helst inte ens få gå.”

Erik Nord slutgiltigt besegrad – Högsta domstolen vägrar pröva “kollektiv HMF”

GÖTEBORG. Högsta domstolen har nu fastställt hovrättsdomen som underkände polischef Erik Nords försök att vara makten till lags genom en kreativ och olaglig omtolkning av lagen om hets mot folkgrupp.

Man åtalas för hot mot Erik Nord: “Det värsta attentatet någonsin!”

GÖTEBORG. En 25-årig man som rymt från en rättspsykiatrisk klinik framförde dödshot mot Erik Nord, polischef över Storgöteborg. Nu åtalas han vid Göteborgs tingsrätt.

Erik Nord tappar kontrollen över Göteborg – kriminell klan satte upp vägspärrar

FAILED STATE. En pågående konflikt mellan rivaliserande kriminella nätverk i Göteborg resulterade i förra veckan i att den kriminella delen av en arabisk klan upprättade en vägpostering i Angered där fordon kontrollerades.

Göteborgs polischef: “Vi såg det inte komma”

RASKRAVALLERNA. Polisen kunde inte förutse att rasfrämlingarnas demonstration i Göteborg skulle urarta, säger polischef Erik Nord.

Göteborgsrättegången dag 1: Åklagaren under press

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Just nu pågår den första rättegångsdagen i skandalrättegången i Göteborg, där en åklagare mot rådande praxis kollektivt försöker döma demonstrationsdeltagare för hets mot folkgrupp. Uppdaterad.

Folkförrädaren Erik Nord blir krönikör på GT

INRIKES. GT har inlett ett samarbete med Göteborgs högste polischef Erik Nord. Den ökände yttrandefrihetshataren ska skriva krönikor i kvällstidningen.

Multikulti-brottsligheten kan tvinga Volvo till utlandsflytt

INRIKES. I ett uttalande i Svenska Dagbladet Näringsliv berättar Volvos VD Håkan Samuelsson att företaget har svårt att få tag i utländska specialister på grund av den höga brottsligheten i Sverige och att de kan behöva överväga att flytta företaget utomlands.

Folkförrädaren Erik Nord skryter över polisinsatsen på 1 maj i Kungälv

INRIKES. Erik Nord, kommenderingschef för polisen på 1 maj i Kungälv, säger att han är mycket nöjd med polisinsatserna vid demonstrationen och skryter över föredömligt agerande från ”skickliga poliser”.

Folkförrädaren Erik Nord vill filma all trafik i Göteborg

1984. Polischefen för Storgöteborg, Erik Nord, har en ny orwelliansk våt dröm: att kunna övervaka alla bilar i Göteborg.

Erik Nords budskap: “Blir det för likt Tredje riket griper vi er”

30 SEPTEMBER. Nordfront kan nu avslöja att Göteborgspolisen har för avsikt att kraftigt försöka begränsa Motståndsrörelsens yttrande- och demonstrationsfrihet med hjälp av en tjugo år gammal dom från Högsta domstolen.

Poliskälla: Rikspolischefen nu inblandad i polisens planering!

30 SEPTEMBER. Göteborgspolisen har körts över inför Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg. Dan Eliasson och polisens NOA-grupp har ”tagit över polisens planering”, säger en poliskälla till Nordfront.

Polischef till media: Vi kan inte avslå Motståndsrörelsens ansökan och skylla på att det kan bli bråkigt

GÖTEBORG. Polischefen Erik Nord står fast vid att mötesfriheten för Motståndsrörelsen inte kommer inskränkas. Dessutom så säger han att parollen inte är olaglig, något som media velat få det till.

Polisen: Motståndsrörelsens demonstrationer är lugna – det är vänstern som stör ordningen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I en intervju med Sveriges radio erkänner Göteborgs polischef att Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer inte stör ordningen utan att det är vänsterextremister som startar upplopp och kaos. Polisen lovar också att Motståndsrörelsen kommer beviljas demonstrationstillstånd.