Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Slovakien stämmer EU i Europadomstolen

EU. I ett försök att hindra EU från att genomföra det starkt kritiserade kvotsystemet för att fördela asylsökare inom unionen kommer Slovakien att stämma unionen i EU-domstolen i Luxemburg.

Polisen kontrollerade identiteter på tåg från Köpenhamn

SVERIGE. Polisen genomförde idag en id-kontroll ombord på ett tåg på väg mot Sverige. Runt trettio människor fick följa med till Migrationsverket för att söka asyl. Detta är den första kontrollen i ledet efter införandet av gränskontroller.  

Befolkningsmängden ökar drastiskt i Sverige

MASSINVANDRING. Enligt en ny prognos från Statistiska centralbyrån ökar Sveriges befolkning kraftigt. Detta beror dock inte på att svenskarna föder fler barn, istället är befolkningsökningen ett direkt resultat av massinvandringen från tredje världen.

Migrationsministern: “Gränsen är nådd”

MASSINVANDRING. Samhällskollapsen närmar sig i allt snabbare takt. Nu meddelar regeringen att gränsen för hur många nyanlända asylsökare som kan få boende är nådd.

800 000 “flyktingar” väntas resa tillbaka till Syrien?

UTRIKES. Iranska Fars (FNA) uppger nu att cirka 800 000 syriska så kallade ”flyktingar” väntas resa tillbaka till Syrien med anledning av det ryska flygvapnets insatser i landet. Samtidigt kritiserar den österrikiske journalisten Christian Saarländer tysk massmedia för att sprida vinklad propaganda mot Ryssland.

Putin: För att stoppa flyktingströmmen måste kriget i Syrien avslutas

UTRIKES. Under sitt tal inför den internationella diskussionsklubben Valdaj sa Rysslands president Vladimir Putin att enda sättet att stoppa den så kallade ”flyktingströmmen” är genom att besegra terroristerna i Syrien och återuppbygga landet igen.

Tältlägret i Lund får vänta – bygglov krävs

INRIKES. Tältlägret som ska resas upp för asylsökande i Revingehed utanför Lund kommer ta längre tid än väntat. Anledningen är att bygglov krävs.

Protesterna mot massinvandringen i Tyskland radikaliseras

TYSKLAND. Protesterna mot massinvandringen i Tyskland, som leds av Pegida, blir allt mer radikala i sin framtoning. Senast hade man en galge framme som var ”reserverad” för förrädarna Angela Merkel och den tyske finansministern Sigmar Gabriel.

Massinvandringen får landstingen att gå på knäna

MASSINVANDRING. Flera av landstingen runt om i landet är nu så hårt pressade av den stora ström av asylsökare som besöker vårdcentralerna att många av dem nu går på knäna.

Nordfront hade rätt – Hotell Selma Lagerlöf kan bli asylslott

VÄRMLAND. Lokalmedia bekräftar idag att Hotell Selma Lagerlöf riskerar att bli ett asylboende, vilket Nordfront kunde avslöja redan igår.

Brittisk välgörenhetsorganisation slutar ge hjälp åt “flyktingläger”

FLYKTINGKAOSET. Den brittiska välgörenhetsorganisationen Human Relief Foundation väljer nu att strypa hjälpen till ”flyktinglägret” i Calais. Anledningen är att de så kallade ”flyktingarna” i lägret inte är några riktiga flyktingar. Representanterna från organisationen anser att de inte haft någon anledning att lämna sina hemländer.

Nya prognosen: 1,5 miljoner asylsökare till Tyskland

MASSINVANDRING. De tyska myndigheterna beräknar nu att Tyskland kommer ta emot cirka 1,5 miljoner asylsökare under 2015. Förut väntade man sig att mellan 800 000 till en miljon asylsökare kommer ta sig till landet år 2015.