Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Svenskar inte välkomna hos Ikea

Samnytt avslöjar att Ikea enbart söker rasfrämlingar till sina sommarjobb Anser inte att det är diskriminerande och man är ”superstolta” över det.

Ikea straffar ovaccinerad personal – chocksänker sjukpenningen

Ersättningen blir under 100 pund i veckan ”Vi inser att detta är känsligt.”

IKEA-katalogen läggs ner

INRIKES. Den stora möbelvaruhuset IKEA lägger nu ner sin katalog. Anledningen är förändrade vanor och andra sätt att konsumera medier.

Siffror är rasistiska – IKEA återkallde nästa års reklamkatalog

KULTURMARXISM. En afrikansk fotomodell som använts i IKEA:s reklamkataloger hade tröja med siffror på ryggen. Den rasistiska bilden anmäldes och IKEA försöker minneshåla bilden.

IKEA-katalogen kritiseras för att diskriminera vita: ”Demoralisering av det svenska folket”

ANTIVIT PROPAGANDA. Den senaste IKEA-katalogen har på sociala medier kritiserats för att visa väldigt få svenskar och att nästan helt ha rensat bort vita svenska män. Istället uppges huvuddelen av de personer som visas på bilderna vara personer av utomvästlig härkomst.

IKEA i polsk domstol efter att ha avskedat hbtq-kritisk anställd

POLEN. Förra året sparkade IKEA i Polen en anställd som på grund av sin religion inte kunde ställa upp på företagets ställningstagande för hbtq. Nu ställs möbeljätten inför rätta för att ha begränsat den anställdes religionsfrihet.

Israels hälsominister avgår efter mutskandal med Ikea

ISRAEL. Israels hälsominister Yaakov Litzman har meddelat att han avgår efter att han avslöjats med att ha tagit emot mutor från Ikea. Trots att han avgick efter avslöjandet bedyrar han dock sin oskuld.

IKEA miljardsatsar på flyktingars integration

GLOBALISM. IKEA satsar över en miljard kronor på att globalt hjälpa så kallade ”flyktingar” att integreras på arbetsmarknaden.

IKEA lanserar julkollektion under namnet ”Vinterfest”

FOLKUTBYTET. IKEA, som gjort sig känt för att vara ett mycket politiskt korrekt varuhus, kritiseras nu för att vilja slopa julen efter att de gett sin nya kollektion med juldekorationer namnet ”Vinterfest”.

Folkfientliga Ikea lanserar homolobby-kasse

INRIKES. Det svenska möbelföretaget Ikea lanserar nu en ny design med regnbågsmönster på sina populära bärkassar för att hylla Pride och visa att företaget tror på alla människors lika värde.

Judisk feminist kräver IKEA på shekels – kvinnor utelämnade ur katalog för ultra-ortodoxa judar

UTRIKES. En judisk feminist stämmer IKEA i Israel och kräver att företaget ska betala 1 500 shekels till tio tusen ultra-ortodoxa judiska kvinnor, eftersom kvinnor utelämnats i en katalog riktad till ultra-ortodoxa judar.

7 500 anställda tvingas att lämna Ikea

MARKNADSEKONOMIN. Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation – 7 500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige.

Rumänska chaufförer kör transporter åt Ikea för 30 kronor i timmen

ARBETSKRAFTSIMPORT. Ikea och andra storföretag bidrar till lönedumpning och utslagning av skandinaviska fraktbolag genom att anlita utländska transportföretag som betalar sina chaufförer 30 kronor i timmen.

Ikea kritiserar Trump

USA. Ikea är ett företag som på senare år tagit tydliga politiska ställningstagande för massinvandringen. Nu väljer koncernens högste chef i USA att ta avstånd från landets president.

IKEA ger bort möbler till invandrare

ISLAND. Under januari månad kommer ett antal syriska invandrare att anlända till Island. IKEA har lovat att låta dem handla gratis på varuhuset.

Ikea-mördaren döms till livstid

INRIKES. Abraham Ukbagabir döms nu till livstids fängelse efter att ha funnits skyldig för dubbelmordet på Ikea i augusti. Efter avtjänat straff kommer mannen att utvisas.

LÄSARBILD: Ikea löser samhällsproblem?

BILD. En Nordfront-läsare har skickat in en bild som visar hur Ikea i Sundsvall valt att lösa samhällsproblemet med labila invandrare som knivhugger svenskar. Lösningen enligt Ikea är att sätta fast knivarna i en stålvajer, dock ska det ligga paketerade knivar under visningsmontern så lösningen verkar inte helt vattentät…

Arbogaflyktingar flyttades till Westsura

VÄSTERÅS. Efter dubbelmordet på Ikea i Västerås har polisen haft dygnet runt- bevakning på flyktingförläggningen Kallstensgården i Arboga. Natten mot lördag evakuerades alla 40 flyktingar efter att det hittats brandfarlig vätska i närheten av lokalen.

Ikea-mördaren skulle utvisas ur Sverige med “omedelbar verkan”

INRIKES. En 35-årig eritreansk man som nu sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son på Ikea i Västerås i måndags skulle utvisas ur Sverige. Mannen skulle utvisas ”med omedelbar verkan”, enligt Migrationsverket.

Afrikaner bakom morden på IKEA

MORD. Under eftermiddagen knivmördades två personer inne på Ikeavaruhuset i Västerås. Polisen har gripit två misstänkta gärningsmän och enligt vittnen som säger sig ha varit på plats rör det sig om två somaliska gärningsmän.

Ytterligare rasblandarpropaganda från IKEA

PROPAGANDA. Efter att tidigare ha gjort reklamfilm där en vit pojke kysser en neger-flicka har nu det välkända möbelvaruhuset IKEA valt att fortsätta i samma spår.