Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bolsonaros anhängare laddar för revolution

”Babylon skall falla” Ex-presidentens följare förbereder nya massdemonstrationer.

Bolsonaro-supportrar stormade federala byggnader

Intog kongressen, högsta domstolen och presidentpalatset Militären har satts in.

Korruptionsdömd ex-president segrar i Brasiliens presidentval

Vänsterpresidenten gör comeback efter ogiltigförklarad korruptionsdom Besegrar Bolsonaro efter jämt presidentval.

Bolsonaro vägrar fördöma kriget: ”Vi ska vara neutrala”

Ukraina ”har lagt sitt öde i en komikers händer” enligt presidenten Kommer inte att införa sanktioner mot Ryssland.

Brasiliens president censureras av Youtube efter påståenden om covid-botemedel

SYDAMERIKA. Brasiliens kontroversielle president Jair Bolsonaro har censurerats av Youtube. IT-jätten har beslutat att radera filmklipp där ”tropikernas Trump” bland annat påstår att malariamedicin kan bota covid-19.

Bolsonaro vill att brasilianarna ska beväpna sig – för att försvara sin frihet

BRASILIEN. Brasiliens president Jair Bolsonaro är känd för sin kritik mot de coronarestrektioner som införts i landet. I ett nytt utspel uppmanar han medborgarna att beväpna sig för att förhindra att Brasilien blir en diktatur.

Bolsonaro drar in stöd till hbtq-filmer

UTRIKES. Brasiliens president Jair Bolsonaro, som kallar sig själv för ”stolt homofob”, drar in filmstödet till 80 projekt för att stoppa statliga pengar till filmer och tv-program med hbtq-tema.

Bolsonaro: “Vi kan förlåta förintelsen”

SIONISM. Brasiliens president Bolsonaro har upprört Israel efter att ha sagt att han kan tänka sig att förlåta den så kallade ”förintelsen”.

Trump vill alliera USA med Brasilien

UTRIKES. Donald Trump vill enligt ett uttalande att USA ska alliera sig med Brasilien.

USA och etniska konflikter bakom kuppförsöket i Venezuela

UTRIKES. Det senaste kuppförsöket i Venezuela är en konsekvens av det mångkulturella samhället, där etniska grupper ersatt den gamla klassindelningen. Bakom kulisserna drar USA i trådarna.

Brasiliens nye president offrar regnskogarna

BRASILIEN. Jair Bolsonaro överför kompetensen för naturskydd till jordbruksdepartementet. Det befaras få långtgående skadliga effekter på miljön.

Bolsonaro och Netanyahu knyter band

PROSEMITISM. För första gången besöker en israelisk premiärminister Brasilien. På nyårsdagen tog den nye sionistiske presidenten Bolsonaro över styret av landet.

Bolsonaro: “Det går inte att bo i mångkulturella delar av Frankrike”

UTRIKES. Brasiliens president Jair Bolsonaro går ut hårt mot massinvandringen och dess konsekvenser. Bland annat menar han att delar av Frankrike numera är obeboeliga.

Bolsonaro vill flytta Brasiliens ambassad till Jerusalem

SIONISM. Brasiliens nyvalda president Jair Bolsonaro har sagt att han planerar att hedra sitt kampanjlöfte om att flytta landets ambassad i Israel från Tel Aviv till Jerusalem. Brasilien blir därmed det tredje landet efter USA och Guatemala att flytta sin ambassad till Jerusalem.

Schizofren artikel i Aftonbladet riktad mot Motståndsrörelsen och Trump

MEDIA. Aftonbladet ger idag utrymme åt 46 vänsterliberala organisationer som menar på att ”hoten mot demokratin” måste tas på allvar. Artikeln angriper både Nordiska motståndsrörelsen och Donald Trump.

Homosexuell transa ska leda motståndet mot Bolsonaro

BRASILIEN. Knappt har Jair Bolsonaro hunnit vinna det brasilianska presidentvalet innan massmedia har hunnit utse ledaren för motståndet mot honom. Det rör sig om den 23-årige homosexuelle feministen Pabllo Vittar, som bland annat roas av att låtsas vara kvinna.

Jair Bolsonaro vann presidentvalet i Brasilien

UTRIKES. Jair Bolsonaro, i media ibland kallad ”Brasiliens Trump”, går mot seger i presidentvalet i Brasilien. Bolsonaro leder tydligt sedan 99,83 procent av rösterna har räknats.

“Brasiliens Trump” mot presidentposten

UTRIKES. Jair Bolsonaro går mot presidentposten i Brasilien, till vänsterliberalers stora förtvivlan.

“Brasiliens Trump” överlevde knivattack

UTRIKES. Under gårdagen blev den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaro knivhuggen under ett valmöte. Mordförsöket misslyckades dock och det verkar i nuläget som att han kommer bli helt återställd.