Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Ful bild på Chang Frick.

Nyheter Idag har upphört

Många trodde att det hela var ett aprilskämt Men Chang Frick anser att han uppnått sitt mål med att ”påverka borgerligheten”.

Chang Frick angav nationalist till polisen

Aktivist i Nordisk Ungdom fick två månaders fängelse Kastade bengal på afghandemonstranter.

Civilministern lyssnade på vit makt-musik och heilade

Ida Karkiainen ska ha lyssnat på Pluton Svea i sin ungdom Heilar på bild som Nyheter Idag kommit över.

Ful bild på Chang Frick.

Chang Fricks samröre med AFA-Wåg är hans offentlighetsförsäkring

Det är lätt att vara offentlig när man inte utgör något hot mot systemet eller deras små soldater.

Ful bild på Chang Frick.

Högeranarkisten Chang Frick (✡︎) stödjer AFA-drev mot Nya Riks

Chang Frick hugger Nya Riks i ryggen Lät sig intervjuas av AFA-veteran i en artikel i Aftonbladet.

Flera alternativmedier släcker ner för att protestera mot censuren av SwebbTV

ALTERNATIVMEDIA. För snart en vecka sedan censurerades alternativmediakanalen SwebbTV på den judiska videotjänsten YouTube. Därför har flera alternativmedier idag valt att släcka ner sin verksamhet i protest mot censuren.

Upprörda känslor efter att Ebba Busch Thor lät sig intervjuas av Nyheter Idag

MEDIA. Under torsdagen publicerade alternativmediasajten Nyheter Idag en intervju med KD-ledaren Ebba Busch Thor. Detta har upprört vänstermänniskor på Twitter.

Bland judar, frimurare och kommunister: Peter Springare tar kommunalt mandat med lokalt våldsvänsterparti

ÖREBRO. Peter Springare skapade sig ett förtroendeingivande namn bland Sveriges invandringskritiker när han i egenskap av polis gick ut som visselblåsare. Efter att ha fraterniserat med judar och kommunister har nu frimuraren Springare tagit plats i Örebro kommunfullmäktige tillsammans med vänsterextremister i Örebropartiet.

Polsk politiker om hjälpen till Sverige: ”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten”

POLEN. I en intervju med Nyheter Idag säger Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och rättvisa att de inte skickat hjälp till brandbekämpningen i Sverige på grund av någon lojalitet till Sveriges regering, som han kritiserar med starka ordalag. Istället menar att att det är av medmänsklighet och kärlek till det svenska folket.

Chang Frick hyllar Aftonbladet – men tar avstånd från Nordfront

MEDIA. Nyheter Idags Chang Frick hyllar i en krönika Aftonbladets journalister och menar att tidningen är ”en av de bättre i Sverige”. Samtidigt tar han avstånd från Nordfront och beklagar sig över att vissa sätter hans tidning i samma ”fack” som annan alternativmedia.

Juden Chang Frick smygfotograferade deltagare på Identitär idé

MEDIA. Juden Chang Frick, som ligger bakom den alternativa nyhetssidan Nyheter Idag, skryter på Facebook över att han smygfotograferade deltagare på den identitära konferensen Identitär idé.

Kort sammanfattning av Putilov-fallet

MEDIA. Aftonbladet har polisanmälts efter att de hängt ut en journalist som har skyddad identitet. Turerna kring uthängningen har varit väldigt märkliga och har involverat Chang Frick som genom Nyheter Idag dragit in Kent Ekeroth och Avpixlat i härvan.

Nyheter Idag hotar hänga ut de som postar “invandrarfientliga” kommentarer

MEDIA. Nyheter Idag hotar nu att följa i Aftonbladet och Expressens spår och offentligt hänga ut de personer som skriver ”rasistiska” och ”invandrarfientliga” kommentarer på deras Facebook-sida.

Nyheter Idag: DN mörkade själva nyheten om sexövergreppen i Stockholm

MEDIA. DN kritiserade idag polisen för att de mörklagt sexövergreppen som invandrare utsatte unga flickor för på ungdomsfestivalen ”We are Sthlm” 2014 och 2015. Nu menar Nyheter Idag att DN själva mörkat nyheten tidigare då de fick information om övergreppen redan förra året. Ett inspelat telefonsamtal från en journalist visar också att DN fick upp intresset för nyheten efter sexattacken i Köln.

SD största parti i ny mätning – får 26,5 procent!

SVERIGE. Sverigedemokraterna har nu en andra gång blivit Sveriges största parti i en opinionsundersökning. Och även denna gång talas det tyst, eller snarare inte alls, i etablerad media om det revolutionerande resultatet.