USA. Donald Trump säkrar sin plats som presidentkandidat. Den neokonservativa juden Bill Kristol lanserar en tredje kandidat i det amerikanska presidentvalet för hans nybildade parti ”The Renegade Party”.

Donald Trump vann för några dagar sedan de 1 237 delegater som krävs för att säkra sin position som det republikanska partiets presidentkandidat i det kommande amerikanska presidentvalet. Den neokonservativa juden Bill Kristol startade som svar på Trumps seger ett nytt parti under namnet ”The Renegade Party” med den neokonservativa David French som presidentkandidat.

Eftersom det är mer eller mindre omöjligt för ett utomstående tredje parti att mäta sig med de två etablerade partierna i USA, så ses detta drag av många som inget annat än ett sätt för det globalistiska etablissemanget att sno så många röster som möjligt från Donald Trump för att säkra Hillary Clinton som USA:s president.

Konfliktlinjen mellan Donald Trump och Bill Kristol är att Donald Trump har kommit ut som motståndare till amerikansk interventionism i Mellanöstern och Nordafrika samt massinvandring från tredje världen. Saker som Bill Kristol i egenskap av neokonservativ är en stark förespråkare av.

Twitterkontot för ”The Renegade Party” startades den 17 maj, och har sedan dess vid skrivande stund endast åstadkommit 5 839 följare. De flesta svaren till kontots tweets är också från människor som hånar Bill Kristol och hans parti.

Källor:
Neokonservativa har lanserat utmanare till Trump
Bill Kristol: Republican Spoiler, Renegade Jew
UPDATE: Bill Kristol’s #NeverTrump ‘Renegade Party’ Has Only 2,700 Followers in 20 Hours


  • Publicerad:
    2016-06-02 16:00