TYSKLAND. En ny studie visar att nästan varannan tysk har fått nog av den muslimska främlingsinvasionen från tredje världen. De anser att den muslimska invandringen till Tyskland bör stoppas helt och att de känner sig som främlingar i sitt eget land.

Allt fler tyskar motsätter sig nu invandringen från den muslimska världen. Enligt en ny studie uppger nästan varannan tysk att de har fått nog av den muslimska invandringen från tredje världen. De vill att muslimsk invandring till Tyskland ska stoppas helt och hållet samtidigt som de uppger att de känner sig som främlingar i sitt eget land.

I undersökningen deltog sammanlagt 2 420 tyskar där hela 40 procent svarade att de ibland känner sig som främlingar i sitt eget land på grund av det skyhöga antalet muslimer i landet. Det är en ökning med tio procent jämfört med undersökningen år 2009. I en annan studie tidigare i maj ansåg hela 60 procent av tyskarna att Islam inte har någon plats i Tyskland.

Studien är utförd av forskare vid Leipzig universitet i samarbete med Rosa-Luxemburg-stiftelsen, Heinrich Böll-stiftelsen och Otto-Brenner-stiftelsen. Rosa-Luxemburg-stiftelsen är döpt efter den judiska kommunisten Rosa Luxemburg som arbetade för Tysklands införlivning i Sovjetunionen i det tyskar kommunistpartiet.

Att tyskarna verkligen börjar få nog av främlingsinvasionen är inte konstigt då man under förra året lät en miljon rasfrämlingar välla in i Tyskland. Majoriteten var muslimer. Detta har fått många att vilja ta saken i egna händer genom att bland annat attackera och bränna ner flyktingboenden. De så kallade ”hatbrotten” har även ökat markant enligt en rapport från Amnesty International som visar att ”hatbrotten” ökade med 87 procent mellan 2013 och 2015.

Samtidigt fortsätter tyska ledare med Angela Merkel i spetsen att propagera för tyskarnas undergång som folk.

Källa:
Nästan varannan tysk vill inte välkomna muslimer


  • Publicerad:
    2016-06-17 18:45