TYSKLAND. Stödet för folkförrädaren Angela Merkel fortsätter att sjunka med ytterligare 12 procent. Det visar att en viss del av tyskarna har vaknat och tröttnat på den förda folkmordspolitiken. I mätningen vill tyskarna även hålla Turkiet utanför Europa.

Glada rasfrämlingar på marsch mot det tyska folkets undergång.

Glada rasfrämlingar på marsch mot det tyska folkets undergång.

I en nyligen genomförd popularitetsundersökning tappar Tysklands förbundskansler Angela Merkel stort. Det är det tyska public-service företaget ARD som låtit göra undersökningen där drygt 1 000 personer tillfrågats. För en månad sedan när frågan ställdes fick Merkel 59 procents stöd i undersökningen, nu har den siffran sjunkt till 47 procent och är den lägsta för förbundskanslern under hennes mandatperiod.

Enligt tyska medier anses orsakerna till tappet vara att den tyska befolkningen tröttnat på rasfrämlingsinvasionen och terrorattackerna. Men trots de ständiga övergreppen på den tyska befolkningen verkar en tredjedel ändå vara nöjda med den förda invandringspolitiken. Hela 34 procent stödjer Merkels plan på att utrota det tyska folket.

Det nationalkonservativa partiet Alternativ för Tyskland (AfD) får 12 procent stöd i mätningen och skulle om det vore val idag komma in i parlamentet. Nästa val beräknas hållas hösten 2017.

Mätningen visar även att de tillfrågade är mot att släppa in Turkiet och turkarna i Europa. Hela 80 procent är mot att släppa in Turkiet i EU och nära 70 procent vill inte att turkarna ska få visafrihet i Europa.

Källa:
Merkels popularitet rasar – straffas för flyktingpolitiken


  • Publicerad:
    2016-08-05 11:00