Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Det goda hatet under demonstrationen

Av Redaktionen, 2016-11-23
redaktionen@nordfront.se

KAPITALETS HEJDUKAR. AFA uppmanar till våldsbrott och utför illegal åsiktsregistrering inför öppen ridå. Lögnpressen och rättsväsendet håller sitt fotfolk i den autonoma vänstern om ryggen.

2016-11-12-12-44-10

Under demonstrationen i Stockholm skanderade antifascister spanska revolutionära slagord som ”Alerta, alerta, antifascista”. Mycket av AFA:s och liknande grupperingars image handlar om att man är revolutionärer. I själva verket omhuldas de av systemet då de sällan lagförs eller uppmärksammas i mainstream-media, eller lögnpressen med andra ord, när de begår brott. Bara 12 november-demonstrationen visar detta.

Uppvigling och åsiktsregistrering
Innan demonstrationen genomförde Antifascistisk Aktion en uthängning av medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen. I samband med detta utlyste man också en tävling inför den 12 november där andra antifascister uppmanades att kartlägga medlemmar av Nordiska motståndsrörelsen. Detta i syfte att dessa skulle få ”fönster, hus, bilar och ansikten sönderslagna av antifascister”:

Under den senaste veckan har AFA Research i en rad artiklar kartlagt och hängt ut aktiva medlemmar i NMR över hela landet. Samtliga av dessa har deltagit i demonstrationer och andra aktiviteter i organisationens regi. Personerna bakom demonstrationen skriver under fliken ”frågor och svar” på 12november.se (där man adresserar uthängningsrisken för nya deltagare) att ”Vem bryr sig!?”. Vår erfarenhet efter x antal mejl från avhoppare och uthängda fascister är att många bryr sig; Många bryr sig när de blir av med sina jobb, många bryr sig när de blir utslängda från facket och många bryr sig om gråtande familjemedlemmar. Dessutom bryr sig många fascister när de får fönster, hus, bilar och ansikten sönderslagna av antifascister.

Syftet med kartläggningen är alltså att ”fascister” ska bli misshandlade och att deras hem ska utsättas för attentat. AFA bryr sig inte ens om att försöka maskera åsiktsregistreringen som att det skulle handla om journalistiskt arbete, något som exempelvis Expo och Researchgruppen gör. Detta är solklara fall av både uppvigling och olaga åsiktsregistrering.

Liknande uppmaningar sker hela tiden från AFA-håll medan rättsväsendet inte gör några som helst ansatser till att försöka lagföra dem. Detsamma gäller för övrigt AFA:s skrytartiklar där de öppet erkänt attentat som de utfört mot politiskt oliktänkande. Läsaren bör ägna en tanke åt vad som hade hänt om Motståndsrörelsen gått ut med liknande uppmaningar och skrytartiklar om attentat på AFA-medlemmar. Motståndsrörelsen hade förmodligen terrorklassats och drevet i massmedia hade varit enormt. Skillnaden mellan AFA och Motståndsrörelsen? De förstnämnda tillhör systemet och åtnjuter därför dess beskydd.

Det goda hatet
Kämpa STHLM, ett av AFA:s nätverk inför och under 12 november-demonstrationen, hetsade till våldshandlingar under sin live-uppdatering från dagen. Efter att inledningsvis ha kallat Nordiska motståndsrörelsen för ”våldsverkare” skriver man upprymt att antifascister misshandlar personer som går ensamma från demonstrationen. Via appen Jodel kommer det fram information om att en icke-politisk person blivit misshandlad av antifascisterna som kanske tyckte att personen i fråga såg fascistisk ut.

Trostkisterna i Arbetarmakt retweetar de våldsglorifierande inläggen:

Ovan nämnda våldsglorifieringar är möjligen inte olagliga, men är solklara fall av så kallat ”näthat”. Här hade massmedia kunnat sabla ner antifascisterna och hängt ut aktörerna bakom, vilka per definition är så kallade våldsbejakande extremister. Varför gör man inte det? Därför att liberal och kapitalistisk Bonnier-media har anställt AFA-människor och samarbetar med aktörer som Researchgruppen för att hänga ut invandringskritiska svenskar. Återigen: Antifascisterna är en del av systemet.

Systemet ser den nationella rörelsen och i synnerhet Motståndsrörelsen som sin fiende. Staten har inte utåt övergett den enligt FN mänskliga rättigheten till fri opinionsbildning som förklaras på detta sätt i artikel 19 i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna:

Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.

Anledningen till att man inte struntat i FN:s uppfattning, eller underställt denna rättighet behovet av att ”bekämpa rasism” genom att förbjuda Motståndsrörelsen, är att andra tillvägagångssätt kan användas utan att skada statens förtroende hos medborgarna. Det är då att föredra att låta vänstern och lögnpressen orsaka dissidenter fysisk, ekonomisk och emotionell skada.

Falsk marknadsföring
Detta är självfallet bara ett axplock från hur systemet gullar med extremvänstern. Ett annat exempel från demonstrationen är när dessa angriper demonstrationsdeltagare i Gamla stans tunnelbanestation och polisen, som står mellan de båda grupperna, svarar omgående med att vända sig 180 grader och oprovocerat börjar veva sina batonger mot Motståndsrörelsens medlemmar.

När antifascister blir påkomna med att ha systemets beskydd brukar dessa försvara sig med att de, till skillnad från nationella, bara är ”smarta”. I själva verket handlar det om att systemet låter dem hållas. Att exempelvis hitta en fysisk person att åtala för uppvigling och åsiktsregistrering i samband med AFA:s tävling är inte det minsta svårt, om viljan bara fanns.

Det finns även flera dokumenterade fall där ledande personer inom den antifascistiska rörelsen samarbetat med Säkerhetspolisen. Nu senast berättade Martin Fredriksson, grundare av AFA Doku och medlem i Researchgruppen, att han mellan 2004-2007 och runt 2009-2010 arbetade för Säpo som informatör. Nationella i Sverige har i många år vetat om att information om NS-rörelsen vandrar mellan Säpo och den autonoma vänstern.

Med allt detta sagt uppmanar inte Nordfront systemet att ta krafttag mot sina fotsoldater. Vi anser bara att antifascisterna ska upphöra med sina falska marknadsföring och sluta försöka lura svenska arbetare att de vill åstadkomma någon sorts förändring för dem, när de i själva verket fungerar som en förlängd arm till systemet. Om de verkligen vore revolutionära skulle de inte i princip gå straffria när de begår brottsliga handlingar. De gör i stället det smutsiga jobb, i form av repression av politiska dissidenter, som polis och militär än så länge inte har befogenhet att utföra själva.

/Fredrik Vejdeland och Mikael Karlsson


  • Publicerad:
    2016-11-23 21:50