USA. Under en demonstration i Texas som arrangerats av den pro-vita gruppen ”White Lives Matter” ska en grupp kommunister ha beväpnat sig med halvautomatiska gevär.

kommunister

En bild som lagts ut på hemsida Reddit visar hur en kommunistisk grupp som kallar sig för ”Det röda gardet” poserar med skjutvapen i samband med en protestaktion mot ”White Lives Matter” i Texas under förra veckan.

”White Lives Matter” är en pro-vit grupp som är en motsvarighet till den av juden George Soros finansierade gruppen ”Black Lives Matter”, som mest gjort sig kända för våldsamma upplopp och angrepp på vita i USA under den senaste tiden.

De maskerade kommunisterna håller också upp en skylt som lyder ”Make racists afraid again”, en klar referens till slagordet ”Make America great again” som blev känt under Donald Trumps presidentkampanj.

”Som maoister menar vi bestämt att vita rasister måste bemötas med och överväldigad av en större kraft. Detta är grunden till att vi har kallat en beväpnat enhet av partisaner under vårt kommando”, skriver den kommunistiska grupperingen på sociala medier.

I gengäld blev kommunisterna förlöjligade på sociala medier. Flera användare ska ha kommit med följande kommentar till bilden:

En handfull kommunister med gevär i Texas. Ohhhh läskigt!

Skjutvapen kanske är lite läskigt, men vad är grejen med mönstret på strumpbyxorna?

För att vara en äkta hipster bör man ha ett hipstervapen. AR-15 är så borgerligt och ryska SKS är så ordinärt!

En annan användare undrar ifall det verkligen är lagligt att dölja sin identitet samtidigt som man är beväpnad.

Är det inte olagligt att dölja sitt ansikte medans man öppet bär skjutvapen i Texas?

I delstaten Texas är det fullt lagligt att bära skjutvapen synligt och offentligt om du har de rätta licenserna till det. Att vara maskerad samtidigt som man hanterar vapen däremot är strängt förbjudet.

Händelsen kom bara en vecka efter att sex kommunister blev arresterade i delstatens huvudstad Austin för ett överfall på Trump-supportrar.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Källa:
‘Make racists afraid again’: Texas communists take up rifles, troll White Lives Matter


  • Publicerad:
    2016-11-24 20:40