Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Jämtlands SD-ledamot: Beväpna svenskarna!

Skulle avskräcka Tidö-partnern: ”Samtliga aktörer utom statens knektar är orätta händer”.

Studie: Större vapenägande leder ej till fler mord

Utan restriktioner kan människor skydda sig ”De flesta är laglydiga – skadar att avväpna dem.”

Högsta domstolen river upp okonstitutionell vapenlag i New York

Lag om ”särskilda skäl” för att få bära vapen ogiltigförklaras Nu väntas andra storstädar bli tvungna att riva upp liknande lagar.

Sköt säkert varningsskott vid larm – alla hans jaktvapen förverkades

Skottet var hundra procent kontrollerat Polisen: ”Inget nödvärn förelåg”.

Regeringens förslag på ny vapenlag sågas

AVVÄPNING. Det förslag på en svensk version av EU:s direktiv för vapeninnehav, som inrikesministern nu har presenterat, avfärdas av samtliga andra rikspartier utom moderaterna – som ännu ej tagit ställning.

Bolsonaro vill att brasilianarna ska beväpna sig – för att försvara sin frihet

BRASILIEN. Brasiliens president Jair Bolsonaro är känd för sin kritik mot de coronarestrektioner som införts i landet. I ett nytt utspel uppmanar han medborgarna att beväpna sig för att förhindra att Brasilien blir en diktatur.

INSÄNDARE: Globalisternas mål är att avväpna all civil befolkning

INSÄNDARE. I denna insändare berättar ”Kunskapsgivaren” om hur riksdagen röstade ner ett lagförslag om att kräva licens för hantering av löstagbara vapenmagasin. Men enligt skribenten är inte detta ett trendbrott, då allt pekar mot att den globala makten vill avväpna civila i allt högre utsträckning.

Joe Bidens valkampanj: Kallade fabriksarbetare “skitsnackare” och “hästarsle”

USA. När den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden kampanjade i Michigan hamnade han i en het diskussion med en fabriksarbetare som anklagade Biden för att vilja avskaffa rätten att bära vapen. ”Du är en skitsnackare”, sa Biden och hyschade en kvinnlig kampanjmedarbetare som försökte lugna honom.

Tyska folket beväpnar sig

UTRIKES. Tyskarna beväpnar sig allt mer i takt med att kriminaliteten och otryggheten ökar.

Globalistpolitiker vill ha hårdare vapenlagar efter skjutningarna

USA. Vänsterliberaler åberopar hårdare vapenlagar efter den senaste tidens dödsskjutningar.

Nu får lärare bära vapen i klassrummen i Florida

UTRIKES. På onsdagen blev det klart att Floridas lärare får vara beväpnade när de undervisar. Den nya lagen ska förhindra nya massakrer i skolor, men ifrågasätts av vapenmotståndare.

EU-moderat stöder legala vapenägare och kritiserar HMF-terrorn

INRIKES. Den moderata politikern Henrik Sundström sticker ut från mängden. Han både kritiserar den nuvarande regimens ”gungrabbing” samt kritiserar gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Klarna säger upp avtal med vildmarksföretag – hänvisar till etiska riktlinjer

INRIKES. Klarna Bank AB säger upp avtal med ett norrländskt vildmarksföretag som säljer fritids- och jaktutrustning och påstår att verksamheten strider mot ”våra etiska riktlinjer”.

Flera demokrater vill se skärpta vapenlagar efter dådet i Las Vegas

USA. Flera demokrater försöker nu utnyttja dådet i Las Vegas för att genomföra strängare vapenlagar men detta väntas inte få någon respons i kongressen.

Kommunister i USA beväpnar sig mot vita

USA. Under en demonstration i Texas som arrangerats av den pro-vita gruppen ”White Lives Matter” ska en grupp kommunister ha beväpnat sig med halvautomatiska gevär.

Amerikanska medier hetsar mot Trump

USA. Hillary Clinton vill ta bort den amerikanska konstitutionens andra tillägg som ger amerikaner rätt att bära vapen. Donald Trump motsätter sig det hela och anklagas nu för att uppmana till våld mot Clinton genom ett uttalande han gjort kring rätten att bära vapen.

Tjeckiens president: Beväpna folket så de kan skydda sig mot terror

EUROPA. Tjeckiens president Milos Zeman har tröttnat på hans västeuropeiska kollegors flathet i kampen mot terrorism. Nu föreslår han att medborgare ska tillåtas bära vapen för att kunna försvara sig vid en attack.

Obamas vapenpolitik får inte medhåll från folket

USA. Enligt en ny undersökning motsätter sig 54 procent av amerikanarna att president Barack Obama använder sig av sin exekutiva makt för att stifta strängare vapenlagar.

Undersökning: Stor majoritet går emot avväpningen av medborgare

VECKANS FRÅGA. EU vill nu avväpna laglydiga medborgare i hela Europa. Vad anser du om detta?

Veckans låt: Steve Lee – Who gave you the right to take my Guns from me?

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront låten ”Who gave you the right to take my Guns from me?” av vapenentusiasten Steve Lee.

EU slår till – vill avväpna laglydiga medborgare

AVVÄPNING. EU har nu använt terrordådet i Paris som svepskäl för att börja införa mer restriktiva vapenlagar i EU som kommer att drabba laglydiga vapenägare och innebära att vapen kommer konfiskeras. Uppdaterad.