LÖGNMEDIA. I ett avsnitt av Red Ice Radio diskuteras händelserna kring demonstrationen i Charlottesville och hur etablerade medier bevisligen ljuger till vänsterextremisternas fördel.

Demonstrationen i Charlottesville, som var en reaktion mot vänsterextremisternas vandalism mot historiska minnesmärken, samlade en rad olika nationalistiska rörelser i USA under parollen ”Unite The Right”. Polisens reaktion var absurt nog att förbjuda den fredliga demonstrationen, vilket gjorde att nationalisterna tog polisens beslut till rätten och återigen fick tillåtelse att genomföra demonstrationen.

Det som skulle ha varit en fredlig demonstration utvecklade sig dock till det motsatta då AFA och andra vänsterterrorister gick till angrepp. Mot slutet av demonstrationen körde en bil i hög hastighet in i vänsterextremisterna och flera spekulerar i om bilen blev omringad och angripen av vänsterextrema, något som kan ha resulterat i att föraren fick panik och försökte ta sig från platsen.

Denna händelse har naturligtvis lögnmedia utnyttjat till fullo, samtidigt som de har tystat ner vänsterextremisternas många angrepp och våldsamma upptåg. Polisens förkastliga hantering av vänsterextremisterna och Black Lives Matter-medlemmar har dock i efterhand fått mycket kritik i USA där man menar att polisen bär skuld för att det utvecklade sig till våldsamheter när de mer eller mindre lät pöblen fritt få härja sig fram till nationalisterna.

Se Red Ice Radios avsnitt om medias lögner om Charlottesville nedanför:


  • Publicerad:
    2017-08-25 10:45