CENSUR. Chefredaktören på judiskt ägda Expressen vill förbjuda Google att ge sökresultat om sidor som diskuterar judarnas makt.

Foto: Holger Motzkau (CC BY SA 3.0)

Thomas Mattson, chefredaktör på den judiskt ägda tidningen Expressen, vill öka censuren för att skydda den judiska makten.

Nya Tider skriver att ingen tidning i Sverige har förföljt, förtalat och hängt ut privatpersoner så som Bonnierägda Expressen har gjort. Som exempel kan nämnas uthängningen av Julia Caesar, som enligt tidningen avslöjades av ”demokratiska skäl”, och kemidocent Jim Olsson som Expressen grovt förtalade och karaktärsmördade. En hemlig (politisk) jury friade Mattsson på alla åtalspunkter mot honom efter trakasserierna mot Olsson. Skälen till den friande domen är hemliga och fick inte överklagas.

Nu vill Mattsson att vissa sorters nätsidor inte ska få visas i Googles sökresultat. Nätsidor som beskriver den judiska makten ska censureras genom att de inte skall listas av det judiskt ägda Google.

Den judiska makten lyckades häromdagen stänga ned Granskning Sveriges YouTube-konto. Den kristna medborgarjournalisten Fabian Fjälling, som ofta sakligt ställer maktmänniskor till svars på ett sätt som professionella journalister borde göra, har därmed tystats. Han censureras också systematiskt på det judiskt ägda Facebook, vilket nu har fått Fjälling att ge upp sitt offentliga samhällsengagemang.

För att stärka den judiska makten ytterligare vill Mattsson nu att Google anställer 200 ”redaktörer”, eller censorer, som ska ta bort så kallat ”hat” från Google för att ta bort brottslig verksamhet som hets mot folkgrupp.

Uppgiften om hur många judar som har infiltrerat Sverige är hemliga, så det finns bara uppskattningar om hur många de är. Det anses finnas cirka 20 000. Det kan vara svårt för framstående aktörer på grund av deras tunga positioner att vara anonyma även om de ibland byter namn för att framstå som medlemmar av sitt värdfolk, inte minst bland publicister som familjen Bonnier, Hjörne och Wolodarski. Även sådan information vill Mattson försvåra att sprida.

Mattson säger till branschtidningen Journalisten att det är ”upprörande” med hemsidor som publicerar listor på inflytelserika judar i Sverige. Expressen skriver att det till exempel är för lätt att ”googla” fram en ”antisemitisk hatlista” där man kan läsa om judisk makt och där Mattsons tidnings ägarfamilj pekas ut som de judar de är, och som ett hot mot Sverige.

— Den här frågan har inget med yttrandefrihet att göra. Tvärtom, säger Mattsson och fortsätter:

— Det är faktiskt inte tillåtet med förföljelse, hets mot folkgrupp, olaga hot eller sådana brott. Argumentet om att den som påtalar problem vill inskränka fria ordet stämmer inte. Sådana röster från hatsajter och anonyma sociala mediekonton kan man helt avfärda.

Mattson låter i sin hets lika aggressiv som judiska aktörer och storbolag, exempelvis Peter Singer från World Jewish Congress, Anti Defamation League (ADL) och Southern Poverty Law Center (SPLC). Dessa organisationer samverkar för att tysta oliktänkande, i synnerhet kritiker mot det judiska makten, och för att öka denna globala judiska makt ytterligare. YouTube använder enligt utsago underlag från ADL för att tysta kritiker mot den judiska makten.

Kevin Alfred Strom har skrivit den numera berömda meningen ”För att ta ta reda på ett samhälles sanna härskare, är det enda du behöver göra att ställa dig denna fråga: Vilka är det som jag inte är tillåten att kritisera?”.

Mattsson visar med all önskvärd tydlighet vilka det är som har den makt som inte får kritiseras. Han bekräftar därmed också att denna makt är reell och utgör ett förtryck av icke judiska folk.

Källor:
Mattsson vill att google censurerar sajter om judarnas makt
Mattsson: ”Anställ 200 redaktörer, Google!”
Nya tider granskar Thomas Mattsson
Politisk jury friar Expressens
chefredaktör
Antisemitisk hatlista sprids via Google


  • Publicerad:
    2018-03-09 19:25