MÅNGKULTUREN. En video som visar hur två rasfrämlingar ger sig på en svensk ungdom har fått stor spridning.

De utpekade rasfrämlingarna. Klicka för förstoring.

Rasfrämlingar utsätter en svensk ungdom i Kil i Värmland för våld och filmar själva sitt övergrepp. De slår svensken för att han enligt dem ”inte får vistas i deras område”.

Enligt Youtubekontot Skogssjön hade A-traktorägaren även ett märke med den amerikanska Sydstatsflaggan, vilket de rasfrämmande pojkarna inte ska ha accepterat.

Även när den unge svensken ”lyder” de kriminella invandrarnas krav och ska köra iväg i sin A-traktor fortsätter de att misshandla honom.

Filmen har blivit spridd på många sociala plattformar och väckt avsky för mångkulturens våld mot riktiga svenskar.

På Facebook pekas två 16-åriga rasfrämlingar ut, de som syns i videon.

Den ena av pojkarna som pekas ut är Amer Asaad (20030404-7434) som bor på Storgatan 65 i Kil, den andra är Mohammad Jafari (20030506-6631) och bor på Kolonigränd 41.

Videon har raderats från Youtube vilket torde innebära att våldet i den anses vara av allvarlig art, men den går att se till exempel här.

Uppdatering 190508 kl 10:25
Polisen meddelade klockan 20 på tisdagskvällen att utredning pågår:

Just nu florerar det en film på sociala medier gällande en misshandel som skedde i Kil den 1 maj.

En ung man misshandlades av två andra unga män, alla tre är i 16-årsåldern. Det hela startade med någon typ av konflikt mellan de inblandade och slutade med att den ena unge mannen blev misshandlad av de två andra.

Polisen var på platsen och de två som misshandlat den tredje blev frihetsberövade och förda till polisstationen för förhör.

Efter förhöret beslutade åklagare att de båda frihetsberövade skulle släppas på fri fot men utredningen fortsätter mot de båda misstänkta personerna.

Den aktuella filmen som florerar finns hos polisen och utredningen fortsätter alltså.

Några timmar senare postade Facebookkontot Sören Katta Harling en film från 2017 med samma rasfrämmande pojkar som då var i 14-årsåldern, och meddelade att de ett år tidigare hade misshandlat deras son:

Detta hände den 11 Juni 2017 med samma killar som misshandlade i kil den 1 maj 2019. Samma killar misshandlade även våran son 1 år tidigare. Men allt lades bara ner trotts att dom hittat både knivar och järnrör efter detta gänget som går på våra svenska barn gång på gång. 😡😡😡

Enligt Harlings är de rasfrämmande brottslingarna alltså välkända av polisen, utan att polisanmälningar mot dem har lett till några åtgärder.

Det finns ännu inga indikationer på att polisens nu pågående utredning kommer att leda till påföljder.

Enligt ännu obekräftade uppgifter förmedlade av bland andra Gotiska Klubben på Twitter har de misstänkta brottslingarna tvärt om fått polisskydd. Den sparkande pojken och hans familj uppges ha evakuerats från sin bostad och skyddas nu av polis mot medborgerliga opinionsyttringar.

Åklagaren som leder förundersökningsärendet är Sara Nerman.

SVT Nyheter försöker få Nerman att svara på om det är brottsligt att sprida filmen på internet, istället för att berätta om vilka åtgärder som kan vara aktuella för de misstänkta brottslingarna, men det väljer Nerman att inte svara på just nu.

Rektorn på Sannerudsskolan i Kil blir nedringd och uppsökt av arga föräldrar till elever som går på skolan.

— Det är väldigt beklagligt, både händelsen i sig och de extrema reaktionerna, säger rektor Patrik Backman som fick ägna tisdagens arbete åt att svara på frågor kring händelsen från oroliga vårdnadshavare, rapporterar Värmlands Folkblad.

Polisen vill heller inte bli ”störd” i sin utredning av händelsen.

— Nu vill vi utreda den i lugn och ro, säger Fredrik Persson vid polisens ungdomsgrupp till Nya Wermlandstidningen.

Enligt samma tidning pågår ett ”toleransprojekt” i Kil, där skolungdomar skickas till olika länder för att lära sig tolerera mångkultur. Bland annat har skolbarn skickats till det forna arbetslägret Auschwitz i Polen. Kommande resor ska gå till Israel och Bosnien.

Källor:
Twitter
Polisen
Facebook
Twitter/Gotiskaklubben
Hätsk stämning efter misshandelsfilm
Polis utreder händelsen
SVT
Toleransprojektet i Kil fortsätter


  • Publicerad:
    2019-05-08 10:25