INSÄNDARE. En nationalsocialist reflekterar här över språkets betydelse och hur detta kan utnyttjas av mörka krafter för att söndra och härska, samt hur man kan agera för att våran undergång ska undvikas.

Språk

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Jag har det senaste året lagt märke till en avsevärd skillnad i användandet av språket som kommunikation, vare sig det är unga, medelålders eller äldre jämfört med tidigare år. Detta sker överallt. Ute i samhället, i etablerad media, i skolor, på arbetsplatser och så vidare. Då talar jag inte enbart om nya, moderna ord där medelålders och äldre anpassar sig efter ett ”yngre” språk utan direkta språkfel. Detta menar undertecknad inte bara är patetiskt utan skapar ytterligare klyftor och sprickor inom det egna, svenska folket.

Hur kan det uppstå undrar kanske många? Ett exempel är att ord får helt olika betydelser beroende på om du är ung eller gammal svensk. Ett tydligt exempel är ordet- grymt. Många unga (även de som tror sig vara yngre än vad de faktiskt är) anser att detta ord numera är ett uttryck för väldigt eller mycket medan den äldre generationen svenskar är övertygade om att det betyder någonting hemskt eller skrämmande (även undertecknad).

Många anser förmodligen att det är bagateller i jämförelse med de hot vi står inför men jag menar att det är ytterligare ett sätt att bryta ned våran nationella identitet som svenskar och i slutändan förvandla även oss till zombiefierade världsmedborgare utan känslor, identiteter och nationell gemenskap/stolthet.

Det finns nämligen ingen gräns för vilka medel våra rasliga och ideologiska motståndare är beredda att ta till. Ett enligt mig extremt exempel var när en judisk man i Sverige på fullaste allvar föreslog att vi skulle införa engelska som huvudspråk i landet! Tala om fräckhet!

Svenska språket ska inte enbart vara huvudspråk i Sverige utan det ska även vårdas och inte som idag modifieras och missbrukas. Jag blir uppriktigt ledsen och förbannad när jag hör barn och unga som talar den ”nya”, moderna svenskan. Dessa är helt manipulerade och hjärntvättade från dagis och skola. Detta i kombination med en enorm massinvandring från främmande länder där eleverna inte ens kan sitt eget alfabet, än mindre det svenska är en stor grogrund till att Sverige rasar i PISA-mätningarna.

Vi är redan nu på en mycket lägre nivå kunskapsmässigt än vad vi skulle ha varit om landet var homogent och skolan hade kompetenta lärare som faktiskt lärde eleverna räkna, läsa och skriva istället för politiskt korrekt propaganda! Framförallt att elever med behov av extrahjälp får den och att överbegåvade får gå vidare snabbare, istället för den nuvarande kommunistiska flumskolan där alla ska inbillas att alla minsann är lika och är på samma nivå. Det är falsk propaganda som hämmar hela landet och folket! Detta får dessutom den effekten att Sverige internationellt framstår som den mångetniska skräphög landet har blivit istället för det föregångsland det en gång var innan denna för nordbor förödande massinvandringen inleddes.

Är det möjligt i denna sena timme att råda bot på problemen och hur går vi tillväga?
Det är frågor som är svårbesvarade och det finns inga garantier, hur fanatisk man än är i sin tro/ideologi/övertygelse, men en sak är säker som ingen och ingenting kan ta ifrån någon levande person: Du kan alltid göra ditt yttersta för att förändra samhället, ditt liv och i slutändan hela världen.

Några exempel är att börja tänka annorlunda/självständigt, tala med folk, bilda dig på olika sätt, bryt systemets bojor och ifrågasätt all idioti! Redan här har du kommit långt och är förmodligen/ förhoppningsvis en nagel i ögat på systemet och dess medlöpare (dessa har inte vita människors bästa som slutmål). Tänk på hur du uttrycker dig från och med nu! Vill du vara en passiviserad träl som agerar som alla andra eller vill du vara en av de få som skiljer sig ur dyngan och gör motstånd på olika sätt/plan? Jag har skrivit denna insändare och givit dig två alternativ.

Nu är det upp till dig att välja!


  • Publicerad:
    2016-08-23 22:10